Problēma ar Xylo-L FPGA pārkaršanu

J

JoSa

Guest
Es un mana koledža ir pirmā reize lietotāji plānošanas matricas. Mums ir iegādājušies jau samontētā karte Xylo-L no knjn. Tā ir Spartan-3E FPGA starp citām detaļām. Kaut kur procesā apstrādes šīs kartes kaut kas ir nogājis greizi, un tagad, kad mēs savienot pilnvaras karti, tā kļūst patiešām karsti ātri. Mēs joprojām varam īstenot dažas vienkāršas funkcijas uz FPGA, piemēram, mēs varam veikt pāris LED svelme un mirgot. Tas ir jānozīmē, ka FPGA nav pilnīgi crashed. Mums ir pārbaudīta, lai atjaunotu karti ar USB kabeli, kas ir savienots ar karti. Kad nodot 3,3 V karte ir apmēram 900mA uz karti, kas ir daudz, kad mēs sagaidām pie 300mA jaunāko. Mēs būtu ļoti priecīgi, ja kāds var dot mums kādu priekšstatu par to, kas ir nepareizi un / vai to, kā mēs varam pārbaudīt mūsu karti, lai atrastu problēmu, vai varbūt, kā nomainīt karti pilnībā. Xylo-L karti:

Agrāk es saskārās līdzīga problēma ar FPGA, bet mana problēma atrisināta, kad es izņemta PROM uz kuģa .... daži junk datu nonākšana FPGA no PROM par katru reset ..., bet kad es dump dažas programmas fpga tieši to izmantot, lai strādātu .... Es ceru, ka tas var palīdzēt ...

Pārliecinieties, ka jūs, kas visus neizmantotos adatas fpga kā priekšnodokli tri-teikts. Ja tas nepalīdz atrisināt problēmu, tad pārbaudīt visu pins uz kuģa, un pārliecinieties, ka nav šorti jebkur. Ja ir kādi IC iemava, likvidētu visus no tiem IC, lai redzētu, vai tas atrisina problēmu. Ja tā, lai šos IC atpakaļ vienā laikā, līdz redzat problēma atkal. Tas var jums pastāstīt, ko IC kas izraisa šo problēmu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back