Problēma ar Xilinx XCR3064XL CPLD pulksteni avots

Z

ZeleC

Guest
sveiki im dīvaina problēma ar manu Xilinx xcr3064xl CPLD tāpēc šeit notiekošo izteica īste skaitītājs un frekvences dalītāju un izmanto frekvenču ģenerators, kā mans pulkstenis un viss strādāja labi par manu testa kuģa, tad likt manu pulksteni avots par PCB i izmantoja un RC + invertori (i izmantoja 74hc04 ar RC), lai veiktu 1 mūs oscilators ar problēmu, ka tas nestrādāja ievadi pulksteni uz CPLD ir labs 1us signāls, bet pulksteni dalītāju nedarbosies. kad es aizstāja avotu CLK ar frekvenču ģeneratora everythign bija ok atkal. tāpēc vai kāds ir ideja par to, kas notiek. tas problēma ar saderību 74hc04 oscilatoru ar CPLD PS: Es lieto xtal moduli un tā strādāja ar, bet im mēģina to nepieļautu, jo mazākais freq, ka man ir 4MHz un tas nebūs labs manu dizainu, jo tas prasīs pārāk daudz Macrocells un dizains willnot ietilptu xcr3064xl ... paldies jau iepriekš par jūsu palīdzību

Skatīt pieaugt laiku 74hc04 oscilatoru. Ja tas ir pārāk garš ievietot dažas buferi starp oscilatoru un CPLD.

Hi, Mēģiniet izmantot otru invertoru par 74HC04 kas starp oscilatoru produkciju un CPLD ievadi, vai izmantot sprūda buferi kā 74HC14 starp HC04 oscilatoru produkciju un CPLD ievades

1. vai esat pārliecināts, ka jūsu 74hc04 oscilators ķēde dod Jums vērtīgs o / p? Mēģināt redzēt rezultātu no jūsu circuit par OCR vai LA zināt raksturu o / p signālu, tad jūs varat rīkoties problēmu atbilstoši jūsu novērošanas

paldies puiši, par visu jūsu palīdzību mans poblem ir partialy atrisināta Es aizstāj 74hc04 ar 74ls04 CPLD reaģēja labi ar pulksteni, bet problēma ir tā, ka ar 74ls04 i cant ražot nelielu freq. Bet tomēr man bija jautājums, kāpēc 74HC bija problēmas ar CPLD??

Ja jums nepieciešams zemas frekvences baigi 555 taimeris (SO8 gadījumā) tas vairāk predictible ka 74xx ģeneratori

Jūs varat veidot 74hc04 ģenerēto signālu vairāk stāvu viļņa diviem pārveidotāja panta 74hc04), ja pieauguma laiks ir pārāk garš, CMOS loģika var bot strādāt funkcionāli. Es domāju, ka jūs izmantot signālu tieši no OSC darba rezultāts, pieauguma laiks ir ļoti liels. ar laba vēlējumiem [quote = ZeleC] sveiki im dīvaina problēma ar manu Xilinx xcr3064xl CPLD tāpēc šeit notiekošo izteica īste skaitītājs un frekvences dalītāju un izmanto frekvenču ģenerators, kā mans pulkstenis un viss strādāja labi par manu testa kuģa, tad līdz manu pulksteni avots par PCB i ražošanu un RC + invertorus i izmantoja 74hc04 ar RC), lai veiktu 1 mums oscilators ar problēmu, ka tas nestrādāja ievadi pulksteni uz CPLD ir labs 1us signāls, bet pulkstenis dalītājs nedarbosies. kad es aizstāja avotu CLK ar frekvenču ģeneratora everythign bija ok atkal. tāpēc vai kāds ir ideja par to, kas notiek. tas problēma ar saderību 74hc04 oscilatoru ar CPLD PS: Es lieto xtal moduli un tā strādāja ar, bet im mēģina to nepieļautu, jo mazākais freq, ka man ir 4MHz un tas nebūs labs manu dizainu, jo tas prasīs pārāk daudz Macrocells un dizains willnot ietilptu xcr3064xl ... paldies jau iepriekš par jūsu palīdzību [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back