Problēma ar vienkāršu atzarojumu coupler dizains (daudzslāņu shēmas)

M

mfarhan1

Guest
Dear all i am strādā pie daudzslāņu shēmas, es vienkāršu atzarojumu coupler in Stripline configration apglabāti ar dielektrisko, tā darba naudas sodu, bet man ir nepieciešams, lai noteiktu pieslēguma punktam tāpēc man VIaS galos un veikt to augšējo zemes, kas ir redzams, Tagad problēma ir rezultāti ir pilnīgi atšķirīgi un nepareizi, lūdzu, kāds ar pieredzi daudzslāņu shēmas padomu man,

In atzarojumu uzmavas dizains ļoti svarīgs ir "Line Symmetry", kur I = 0 un v = max. Ja jūsu pievienots VIaS mainījusies līnijas pozīciju, uzmava izrādes varētu tikt ietekmētas.

paldies bet kā es zinu, ka simetrijas līniju nav traucēts, es gribu veikt signāla līniju no apglabāti sloksne līnijas uz ārējo slāni, lai pieslēgums!

Ja es saprotu jūsu problēmu pareizi, jums ir stripline atzarojumu sakabi noklāts ar vadošām lapas augšā un apakšā, un jūs tagad ir veikti feedlines līdz augšējai vadītāja virsma virsmas, lai jūs varētu veikt savienojumus. Vai šī virsma line CPW? Rūpīgi apsvērt, kur atsauces groundplane un saglabā līniju un atstarpju tajā pašā pretestība kā uzmava ieejas un izejas. Vēl viena joma, meklēt nepatikšanas ar Iesiešanas VIaS. Kā pirmo griezienu es varētu mēģināt, lai saglabātu tos novietotas mazāk nekā desmitdaļa viļņu garumu, vai arī tā. Jūs varētu arī apsvērt vairākas rindas. Šis komentārs var sākt enerģisks diskusiju. Es gribētu apskatīt šo savienojumu ļoti rūpīgi. Ja izmantojāt VIaS tur netīšu raksti uz līnijas? Varat apsvērt akls, izmantojot no augšas uz aprakti diriģents (un papildu). Pāreja uz augšējo slāni un ar starpniecību, var būt jāievieš negaidītu pārdomas jūsu uzmavu. Ja jums ir EM simulators modeli savienotāju un pēdas. Jūs varētu redzēt, kur lietas ir izgājušas apmaldīties. Good luck.

@ Azulykit tas ir labi jums completly uderstood mana problēma, es domāju, ka top zeme ir tīra vara loksnes ar spraugu tajā, kur es iet caur un veikt nelielu CPW līnija, kas savieno ostu, Vias ir uzstādītas katru savienotāju galā, lai tie vismaz / lambda 4 neskaitot i aprunāt veikt viņiem tuvāk, kāpēc jūs man jautājat, lai aizvērtu tos, lambda/10? otrkārt, kāpēc jūs domājat, man ir nepieciešams vairāk nekā viens ar? i ir ADS impulss, kā es varu redzēt, kur lietas gāja nepareizi, es varu izmantot pēcapstrādes vizualizācijas i gabala pašreizējā Tagad es esmu jauns, lai traucējummeklēšanu un dont zinām, kā redzam problēmu, Ja izmantojāt VIaS tur netīšas raksti par līnijās ? neviena dizains ir Hetero priekšu bez papildus nepilnīgs, (i dont saprast, ko vēlaties uzdot par nepilnīgs) jebkuru šajā sakarā palīdzību būtu ievērojams.

Es parasti izmantot HFSS, un neesmu iepazinies ar ADS funkcijas. Es centos divi atsevišķi punkti par starpniecību ir. Starpniecību, ko izmanto, lai savienotu augšējo virza izsekot (CPW) th iekšējo virza izsekot (Stripline) būtu nogriezts iekšējā izsekot (Stripline), neatstājot beigām, izmantojot piekārtiem (ar via). Cilvēki parasti nepatīk akls VIaS, jo tie ir dārgāki, lai izgatavot. Atstājot atvērtu nepilnīgs savā pārvades līnija radīs sūkāt-out in bandpass. Jo ilgāk pasaknis apakšējā biežumu sūkāt-out. Mans otrais komentārs bija aptuveni Iesiešanas VIaS sasaistīšana augšējo un apakšējo groundplanes kopā. domājam par tiem, pārveidojot stripline un CPW līnijas stājās vairāk koaksiālo, piemēram, pārvades līniju struktūra. Tie ir VIaS, ka es varētu izvietot tuvu. In HFSS var veidot šo struktūru un skatīties jomās izplatīt caur ierīci, lai redzētu, kur stāv viļņi rodas un iegūt priekšstatu par to, kur lietas ir jāpielāgo. Es nokavēju savu pēdējo ziņu līdz tikai tagad. Cerams, ka tas palīdzēs. Regards

paldies Azulykit, es, visticamāk probabbily izmantojot aklo starpniecību, jā ADS nevar pateikt par pastāvīgo viļņi vizuāli tāpēc es domāju, lai simulētu to HFSS, lai es varētu izdomāt problēmas

Es domāju, ka ir daži par to, izmantojot terminu sūkāt-out ierobežošana. varbūt man vajadzētu sakopt savu vārdu krājumu un saka "krasi samazinās S21", nevis .........:?: [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 51 minūtēm: [/color] [ / size] Just another domāju: pirms jums veidot pilnu modeli, pārliecinieties, gan CPW un striplines ir 50 Omi. Ja tie ir tajā pašā pretestība tad pievienojiet diviem un iet no turienes. Struktūras ir vieglāk de-bug ir es esmu pietiekami pārliecināts, ka daļas ir darba pirmās.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back