Problēma ar Vcc un Vss uz LM741 op-amp

S

syee10

Guest
Hi all, Man ir opamp LM741, kas prasa Vcc un Vss darboties. Es plānoju, lai dotu tai 15 V Vcc un-15V Vss. Problēma ir, kad es tikai savienot 15 V Vcc pin (pin7) par opamp, Vss pin (pin4) rāda 13 V plus plus, kad es izmērīt ar voltmetrs. Nez kāpēc tas notiek? Vai tas ir normāli? Vss pin ir redzams 0V, jo man vēl nav savienot-15V, lai pin4, vai ne?

Nav īsti nepieciešams (līdz brīdim, kad savienojumu pin-zeme) Ja jums ir apskatīt iekšējo shēmu ar 741 jūs varētu redzēt daudz tranzistoru vadiem dažādās konfigurācijās.. Tātad, ja jūs pasākumu peldošas Vss pin to var parādīt līdz pat neko. I dont domāju, ka ir jautājums jāuztraucas, iespējams, jūs varat pārbaudīt to pašu ar pāris 741 citu, ja jums ir.

Integrālo shēmu daudz ir visa apakšā mikroshēmu, kas mainītu neobjektīvu diode. Viņi ņem šo čipu apakšā un pievienojiet to visvairāk negatīvu spriegumu mikroshēmas redzēs, kā, piemēram Vss. Ja jūs ķēde Vss pin, tad substrāts diode nav obligāti mainīt neobjektīvus vairāk. Izmantojiet mikroshēmā, kā tas ir vajadzēja būt, un tas strādā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back