Problēma ar tajā skaitā subcircuit in Quartus

J

jdh_1984

Guest
Čau Es cenšos ietvert pakārtotu circuit manā VHDL kodu. Bet quartus dod man šādu kļūdu: Design bibliotēka "darbs" neietver primāro vienību "PwmOut" , tas notiek tad, kad es pārvietot visu apakšmapi ar darba direktorijā, kā arī gadījumos, ja apakšgrupas projekta failu tiek pārvietots uz direktoriju. Man ir arī mēģinājusi iekļaut VHDL sub failu nodoties projektam, bet tas dod man daudz kļūdas līdz. (Man ir sekojuši šo pamācību: [url = http://vhdlguru.blogspot.com/2010/03/entity-instantiation-easy-way-of-port.html] VHDL kodēšana padomiem un triku: vienība konkretizāciju - viegls veids no ostas kartēšanas jūsu komponenti [/url]) Mans jautājums ir, kā vajadzētu attiecīgos apakšindeksus shēmas faili būs iekļaušana darba direktorijā, lietojot quartus?

Mans minējums ir viena no dažām: Tu patvērums nav iekļauti pwmout.vhd jūsu projektam, ko jūs esat apkopo savu moduli, pirms apkopo pwmout PwmOut nav failā ar nosaukumu Pwmout.vhd uzņēmums neliek Pwmout. viena no daudzām lietām. Tikko ieskaitot failu nepietiek.

Hi es iekļauts PwmOut.Vhd un apkopota PwmOut pirms PwmController tika apkopoti, tagad quartus atrod failu, bet man dažas kļūdas un ārā signālu ostas kartē. Man ir pievienots mans kods, kā es vēlos ķēdēm uz uzņēmumu, un mans ieskaitot. Es varētu ir pārprasts izmantot subcircuit in VHDL? Ti, visi un outs no subcircuit ir savienots ar galveno shēmas, un nevis veids, kā es esmu to izmanto ar diviem no subcircuit ārpus ostām, kas saistīti ar I / O ostās.

lai iekļautu savu dizaina quartus: 1) doties uz 'piešķīrumu / iestatījums "2) Sarakstā Kategorija punkta uz kreisās) doties uz" Files "3) un pārlūkot failu un noklikšķiniet uz Pievienot failus noklikšķiniet uz Labi. cerams tas ir tas, kas jums nepieciešams ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back