Problēma ar Soldermask Spread

K

Kuller

Guest
Hello, i am no Spānijas, kurš ir apdares savu galīgo pētījumu proyect un šis ir mans pirmais PCB ārpus universitātes students. Es esmu gatavojas pasūtīt manu PCB drīz, bet man ir 1 problēma. Es izmantošu www.pcb-pool.com , lai iegūtu prototipu kuģa ar SM. To tehnisko lapā es varu atrast šo Soldermask izplatīšanās 0.15mm (6mil) Tas ir diametrs Soldermask spilventiņu atskaitot Vara spilventiņu diametru. Mans jautājums ir ... Es izmantoju OrCAD bibliotēku, bet tās ir Soldermask izplatīšana 0mm (SM PAD = vara PAD), lai ... ja es izmantotu šo pēdas, mana kuģa ir pilnīgi nepareizi? Vai viņi izmanto savas minimālās izplatības, vienlaikus padarot manu kuģa? Ir kāda ātrs veids, kā mainīt visu padstacks lai ievērotu attiecīgo prasību ORCAD izkārtojums? Paldies jau iepriekš.

Hola, es domāju, ka jums nav jāuztraucas par to. Parasti tas soldermask izplatīšanās izmanto tāpēc, ka PCB ražošana var būt neliela missalignment izvietošanu lodēt masku, un, ja soldermask ir precīzā formā un mērogā, kā sastāvdaļu pad, pārklāšanās starp šiem diviem notiks. Pievienojot nelielu izplatīties soldermask tiks izvairītos no šīs ietekmes. Tomēr šis aspekts ir bažas tikai augstas precizitātes PCB ar ļoti mazā soļa spilventiņi. Ja jums ir diezgan lielas komponentus, piemēram, 1206 un SO iepakojumiem, tad viss ir ok. / Pisoiu

Ja ar "izplatības" viņi ir paplašināšanās, tad jūsu soldermask atvērumu vienmēr būtu lielāka par jūsu faktisko gatavo spilventiņu izmērs, jo reģistrācijas procesā, ja tam piemēro pielaides. 0,15 0.4mm ir samērīgas paplašināšanās atkarībā no kuģa tehnoloģiju. Tas būtu noteikti jūsu noteikumiem, kur jums ir spilventiņi ar mazā soļa rezultātā, tad izredzes ir, ka atlikušo soldermask starp šīm tapas var būt mazāka par minimālo printable izmēru un jums vajadzētu vienkārši bloķēt noņemt visus SM pa šiem pins. Ja vēlaties, jūs varētu faktiski veikt soldermask mazāku un noteikt savu gatavo spilventiņu izmērs, ka veids vietā, bet es nekad neesmu redzējis šo veikts hooby vai projekta dēļiem, tikai liela apjoma ražošanu, un, protams, mazāka apjoma plates ar BGA's. John

Paldies par abiem atbilžu:) Es saprotu tagad. Es tikai izmantot DIP ir ar lielu spilventiņi tāpēc es domāju, ka man nebūs problēmu ar missalignament. Anyway es jautāju izgatavotājam, ja man ir mainīt vērtības, vai, ja tie ir labi. Paldies vēlreiz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back