problēma ar RS485 interfeisu ....

S

sanddune008

Guest
Sveiki visiem,

PRJ Apraksts:
Es esmu izstrādājot centrmezgla, kas saņem i / P (ne
vairāk kā 4 izejvielas) no izpildmehānismi un verdzeņu pieslēgts rumbā (produkciju).Ja cilindrā ievade ir saņēmusi Master (Hub) būs process, un nosūta kopīgu komandu, lai visi salves kas saistīts ar tās produkcijas .... balstās uz komandu katru vergu darīs nepieciešamo.MAX485 ir saistīts ar UART.

Tagad problēma ir vergu saņem datus, kas ir skaļš un līdz ar to displeju junk dienu ar LCD ........

Es esmu nosūtot "Hello pasaule" pēc bodu likme: 384000Vai kāds lūdzu pārbaudīt manu shēmas ..... kas ir pievienots.

Pievienots arī ir mana vergu ievade mikro kontrolieris (dzeltena w / form === pie Pin R0) un mikro kontrolieris izvadīt MAX485 (zilā w / form )......

Thanks in advance ...........

Kāpēc jūs iekļaujat 100 ohm rezistori ar zemes rezultātā no MAX485?Tas sajaukt MAX ierīce, tā devums no mikrokontrolleru ir atsauce uz GND, kas nav kopīgs abām.Man nekad nav redzējis pašreizējos ierobežojumus rezistors ar GND pin no interfeisa mikroshēma līdzīgs šim.

Cik ilgi ir interfeisa kabeli?Mēģiniet izmantot ļoti īsu kabeli, pazīstams arī kā 1 līdz 3 kājām un redzēt, ja viļņu forma uzlabot.RS485 būtu patiešām ir savīti pair wire.Pārliecinieties, ka vadi ir dvīņu pareizi.Izmantojot 1 / 2 divas dažādas savīti pāriem var izraisīt reālas lielas problēmas.

Zeme par kabelis ir nepieciešams.Zemes ir nepieciešama, lai pienācīgi atsauces divas diferenciālsignāliem.Lai arī daudzi cilvēki nespēj saprast to, RS485 ir vismaz trīs stieples savienojumu.Ar 680 ohm pullup un Nolaižamo rezistori, šķiet pārāk mazs, lai mani.Man, pamēģiniet izmantot 4.7K vai 10K.Jūs varat meklēt šeit:

http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/an_pk/763/, kas sniedz informāciju par RS485 vadu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back