Problēma ar regulas flyback smps

S

saurav_sdpl

Guest
, Man ir paredzētas flyback smps par 4.2V/2A.using TNY268. Underno slodzes stāvoklī tā darba naudas sodu no 100V AC uz 250V ac. bet kad es dodu 0,5 slodzes spriegumu dips uz 2.9V, ti, i am nespēj sasniegt regulējumu. Man ir izmantoti 3.3V / 0,5 W zener. nobīdes pretestība zener ir 270r, un optiskā lietota SFH6186. Wat varētu būt iespējamo cēloni šim. tā steidzami

vai esat pārliecināts, ka transformatora bobin, kodols, stieples gabarīts, izrādās, ir naudas sods? Jūs lietojat PI projektēšanas programmatūra, lai aprēķinātu to? tikai tad, ja apliecināt, ka doties uz citām ķēdes. regards,

mēģiniet izmantot TL431 atsauksmes circuit izmantot UFR sērijas izlaides diodes, piemēram UF5402 pārbaudīt transformators dizains veicas: D uz Satya

0 pagriežas i ir izmantoti primārais ir 104, ar 36SWG, un sekundārā 6T, 21swg kodols: EF20,

darīt vienu lietu .. iet caur saiti zemāk .. noteikta slodze PI eksperts projektēšanas programmatūras un ievadiet konstrukcijas parametri .. Tas dos Jums komponentiem, ko izmanto ckt (core, bobin, pagriezienus, SWG uc) http://www.powerint.com/designsoftware . htm [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] salīdzinātu tā pirmo reizi, vai jums ir izmantojuši to pašu produktu.

mēģiniet šo tinumu datus core EF20 primārais pagriezienus = 86 vidējās pagriezienus = 3 primārā induktivitāte = 1000uHenries uz Satja

tiešām, kad es esmu mainot neobjektivitātes pretestības vērtību zener, regulē sprieguma o / p izmaiņas. ehen R = 320r, o / p = 4.4v, ja r = 270r, o / p = 4.25v, ko tas nozīmē.

es nevaru redzēt ķēdes iepriekš (Doc1.doc) failu, lūdzu, nosūtiet circuit vēl vienu reizi uz Satja

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back