Problēma ar pārslēdzamie kondensators biquad

S

shyboy

Guest
Hi, visiem,
Es nesen būvēts ieslēgtos kondensators bikvadrāts elements augstu rīkojuma Zemfrekvenču filtra ... Tā bija Zemfrekvenču iecirtums biquad.Es testē to veic ar Spectre.Rezultāts parādīja labu dc iegūt augstas frequecy iegūt, kā gaidīts.Tomēr pole un nulles vietas atkāpies ļoti daudz no šo raksturlielumu sagaidāmās vērtības.Un pāreja nebija tik straujš kā es domāju.Es to izmēģināju mainīt dažus kondensators vērtības izmaiņas pole nulles vietā.Izrādījās, ka līdzstrāvas iegūt mainījies ļoti daudz, bet pole un nulles lacations gandrīz nemainījās .. Vai kāds man palīdzēt ar šo problēmu?Thanks a lot!

shyboy

Nu, cnsidering jūsu problēmu, jūsu circuit vajadzētu reaģēt uz izmaiņām kondensatora vērtībām.Bet nemaina capcitors, kas ir ieslēgta.Mainīt kondensatori kurus izmanto vāciņu nolūkā.

Otrkārt, būtu labi, ja jūs varat sniegt specifikācijas Jūsu dizainu.Var būt ir zināma problēma pastiprinātāju, kas ir hitting DC pieaugumu.Vai arī, Jums ir jābūt tweaking slēdži un attiecīgo vāciņiem.DO NOT darīt.

Hi, Vamsi Mocherla,

Thanks daudz par jūsu atbildi ...

Nodošana funkcija es esmu gatavojas īstenot, ir:
0,3333 (s ^ 2 1,76948) / (s ^ 2 0,448 s 0,78)
Iepriekš funkcija ir normalizēt 3.6MHz.Pēc bilineāru pārveidošanu, man ir z-domēna nodošana funkciju, kas ir paredzēts, lai būtu nulle ap 4MHz.Biquad es izmantoju, ir vispārējs mērķis viens.Es uzskatu, ka visas kondensatora vērtību, salīdzinot koeficientu z domēna nodošana funkciju.Ar šiem capacitances aprēķina, faktiski nulle freq no simulācijas, ir tikai nedaudz lielāks nekā 1Mhz un pole ir gandrīz desmit gadus zemāka par nulli, 100 KHz.

Un man nav gluži saprast, ko jūs domājāt ar "tweaking slēdži un vāciņu" ... Vai Jūs sakāt, es esmu usign nepareizi pārslēgšanas posms?

Paldies vēlreiz.

Tāpat kā es biju domājis, ka varētu būt problēmas ar OPamp.Tikai no curiousity, kāda veida filtra jūs īstenošanas nozīmē? I Cheybshev / Butterworth?

mēģināt lietot ideālu opamp, lai redzētu, vai tas izraisa opamp.Ja tā, tad izmantot opamp modeli, kura centru un ieguvums var kontrolēt, lai redzētu ietekmi pieaugums un polu opamp.

Vamsi Mocherla rakstīja:

Tāpat kā es biju domājis, ka varētu būt problēmas ar OPamp.
Tikai no curiousity, kāda veida filtra jūs īstenošanas es domāju? Cheybshev / Butterworth?

izmēģināt un redzēt, ja Jums ir ahdlLib (Es neesmu pārliecināts par lietu jutība).Jūs redzēsiet ideāls opamp tur.Best of luck.Vai arī kāpēc dont jūs makromodeļa.Jūs atrast labu informāciju Allen Holbergs grāmatā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back