Problēma ar opamp Modelēšana LTspice

M

mechguy

Guest
Sveiki, Nesen Man ir dažas problēmas ar simulācijas LTspice operacionālā pastiprinātāja panta apgriežot pastiprinātājs) ķēdes. Avota spriegumu un 1. pretestība pirms opamp ir 9 V un 3.6m omi. 2. pretestība ir 1k omi. Tātad, gaidāms izejas spriegums ir Vout = 9 / 3.6m * 1000 = 2,50 V, bet tā vietā, tas parāda vērtību 1,21 V pēc darbības simulācija. Man ir pievienots mans LTspice zīmējumu šeit. Laipni augstu vērtēju jebkuru palīdzību un ierosinājumu uz mani. Paldies jau iepriekš! ;-) [PIEVIENOJIET = Config] 73.643 [/PIEVIENOJIET]

Man ir trīs ieteikumi: * Pārbaudiet savu iegūt formulu * Saprast, ka 3.6m ir 3,6 miliomus * Iepazīties ar problēmām atsevišķu piegādi (vai izmantojiet dubultu piedāvājumu)

Šis ieguvums formulu padara daudz lietderīgāk, apgriežot pastiprinātājs Vout = - (9/3600 * 1000) = -2,50 V Jūs pamanīsiet, ka ne 3.6m, ne 3.6Meg ir pareizi, arī gaidāmais izejas spriegums ir negatīvs, kas noved pie dubultās piegādes punktu pievērsusies LVW.

Manuprāt protestu būt 3.6K ti kilo-omu par formulas, ka jūs teicāt ..... kā FVM norādīts Jūsu OPAMP strādā Non-apgriežot režīmā līdz O / P ir negatīvs ..... Lai jums veicas

Ko jums kā Vout = 1.21V ir mazāks piesātinājums spriegums LT1001 par ouput par 1K slodzes saistīts ar 9V panta kopš Vin-spriegums ir tuvu 9V dēļ 3.6 milliOhm).

Visbeidzot, mana problēma ir atrisināta: 1. Tas ir mans bezrūpība par vienādojumu, jā tas ir 3.6k. 2. Esmu nomainījis savu sprieguma padeve apgriezti. 3. Es piemēro divkāršu sprieguma piegādi opamp. Izejas spriegums ir + 2.5V. Paldies par jūsu helps!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back