A
Anuradha1
Guest
Sveiki visiem, es esmu uzrakstījis MikroC programmu, lai iegūtu PWM signālu, izmantojot pic16f877a s CCP modulis. Programma, kas tika simulēta precīzi PICsimulator ir pievienots šeit ar.
Code:
/ * Aprēķina PWM, izmantojot CCP moduļiem * / / / start taimeris pēc fotografēšanas pieaug mala. tāpēc nav par sustraction funkciju nepieciešams / / Transmit tieši notverti platumu un laika periodu, vērtības, izmantojot UART / / UART nosūtīšanas termiņš cilpa: eventhough man ir jāievieš kavēšanos saistībā ar programmu, simulators doesnot ievērot manu kavēšanos: (/ / Negāzēts UART darbu aizkavēšanās noteikts saskaņā ar izvēli UART Nosūtīšanas / saņemšanas aizkavēšanos / / Precesion ir mazāka nekā notveršanā vērtības ar atņemšanai funkciju neparakstīts īss int T2L, T2H, T3L, T3H, x, i, Count, par spēkā neesošu Loop_rise (); spēkā neesošs Loop_rise1 ();. neesošu Loop_fall (); anulēts Transmit (neparakstīts īss int i); spēku main () {CCP1CON = 0x00; INTCON = 0x00; TRISC.B2 = 1; PIE1 = 0x00; / / izslēgt perifērijas pārtrauc laikā (1) {/ / TMR1H = 0 / / TMR1L = 0; / * Šīs dod nepareizu rādījumus PIR1 = 0; / / PIR1 reģistrs satur individuālu karogu bitus periphiral pārtrauc CCP1CON = 0x05; / / uztveršanas pieaug mala / / aprēķinātu header if (Count