Problēma ar mērījumiem

M

Monady

Guest
Hi Dear all friends, man bija problēmas ar dažiem no maniem mērījumiem, un tad es nolēmu, lai pārbaudītu eksperimentālo setup. Es Lietota neliels rezistors (38.3Ω) manā circuit virknē ar signālu ģeneratoru un izlasīt tā spriegumu, lai atrastu summu pašreizējā caur ķēdē. Bet rezultāti nebija pieņemami. Tāpēc man tas rezistors ļoti vienkāršs circuit (pievienoto pic) testēšanas mana iekārtas (Probes, osciloskopa, rezistori, ....). Man abiem pievienotajiem osciloskopa zonde padomus, lai Vin, un Vout. Saskaņā ar osciloskopa rokasgrāmatu, zonde kapacitātes ir 17pF in x10 režīmā. Es saņēmu dažādas vērtības izejas spriegums, kā rakstīts zemāk, bet es nezinu, kas ir avots šo problēmu. Es domāju, ka tas ir pieņemams pieņēmums, ka rezistors vērtība nemainās visā frekvenču diapazonā. Es gribētu pateicīgs, ja kāds dod man mājienu. @ 1MHz: Vin = 18.4V Vout = 73.6mV @ 5MHz: Vin = 18.4V Vout = 108mV @ 10MHz: Vin = 18.4V Vout = 182mV [url = http://images.elektroda.net/10_1309286474.jpg]
10_1309286474_thumb.jpg
[/url]

Es domāju, ka tas ir pieņemams pieņēmums, ka rezistors vērtība nemainās visā frekvenču diapazonā
. Jā, tas ir jautājums. 38 ohm rezistors var ir gandrīz nemainīgs līdz GHz frekvencēm, , ja tā ir piemērota materiāla. Otrs interesants jautājums ir, kā jūs zonde sprieguma pāri rezistors, un, ja jūs varat būt pārliecināti, ka jums nav uzņemt nevēlamos signālus jūsu zonde zemes izvietoto kabeļu. Skaitļi liecina, lielu sēriju induktivitāti rezistors (> 1 UH), kā wirewound jaudu rezistors būtu. PS: ALterantively rezistoru paralēli kapacitātes pāris pF radītu tikpat bieži atkarīgs kļūda.

kāpēc dont jūs savienot zondi zemes līdz ķēdes zemes, padarīt to šaubu. kā arī sniegt uz to pašu jomu, lai darbotos genrator, kas varētu palīdzēt: wink:

citi interesanti Jautājums ir, kā jūs zonde sprieguma pāri rezistors, un, ja jūs varat būt pārliecināti, ka jums nav uzņemt nevēlamos signālus jūsu zonde zemes izvietoto kabeļu.
kāpēc dont tu savienot zondi zemes līdz ķēdes zemes, padarīt to kopēju pamatu.
Tnx par atbildi. Es pievienoju zonde aligators klipus pamatu signālu ģenerators. Kā es varu būt pārliecināts, vai tas paceļ nevēlams signāls vai ne?
skaitļi liecina, lielu sēriju induktivitāti rezistors (> 1 UH), kā wirewound jaudu rezistors būtu.
Vai ir kāds veids, kā uzzināt, ka šī pretestība ir tīri rezistīvu vai nav ar vienkāršu un kopējo instrumentus, un kā es varu būt pārliecināts, ka tas ir tāpēc, rezistors?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back