Problēma ar L165 sekotājs

J

jarvisjd

Guest
Hi folks, vai kāds skatīt iemeslu, kādēļ L165 nevar vadu izveidots vienkāršs sekotājs konfigurācija DC darbībai?Man V-at-12V, V pie 12V, apgriežot ievade saistīts ar ražošanas un 0-10V signāla nāk uz ne-inv.ievades līnijas.Tas strādāja perfekti pirms dažām dienām, bet tagad everytime I konfigurēt OPA šādā veidā, tas ir mazāks sekotājs un vairāk izlases numuru ģenerators!Tas ir arī kļūst diezgan karsti tā kā pirms tam nebija.Es zinu, ka PS ir ok, un man tādu pašu rezultātu ar pavisam jaunu pastiprinātājiem.Tāpēc es esmu pa kreisi ar vadu, kas ir ārkārtīgi sarežģīta.Es vadu 741's up šādā veidā visu laiku, un tie strādā labi.Esmu tikko beigušies vietas, kur kļūda varētu slēpties.Lielākais noslēpums ir iemesls, kāpēc tā strādāja perfekti pirmo reizi, man šķiet, tāpat kā es esmu ņemot crazy tabletes.Jebkurš domas par to, problēma varētu būt?
Pēdējo reizi laboja jarvisjd par Mar 2010 24 23:58; rediģēts 1 reizi kopā

Kas ir LM165?Es nevaru atrast nekādu informāciju par to.

Keith

Ļoti žēl, es pievienotās M. Just L165, manu atvainošanos!

Vai esat izmantojis ieteikto shēmu par sekotājs?Man nav bijusi iespēja lasīt datu lapu pilnībā, bet mans minējums ir tas ir nestabils vienotība iegūt tā ir jāsamazina, tad ir pieaugums par 10.

Keith

Hi Keith, es mēģināju ieteica vienotības iegūt konfigurācijas.(Fig2).Starp citu, es domāju, ka tur ir skaitlis pretrunas, jo, proti, tie ir pretēja inv. / ne-inv.uzlīmes attiecībā uz pin numuru.Tātad, jebkurā gadījumā, es centos izmantojot gan iespējama vienošanās ar visām ieteiktās pasīvie komponenti, un es pat testē ar jaunu pastiprinātāju, ja pārējie bija ceptas.Izejas vienkārši pludiņiem uz augšu pie varas dzelzceļa un ir nejutīga pret ieejas signālu.

jarvisjd rakstīja:

Starp citu, es domāju, ka šajā attēlā pretruna, proti, tie ir pretēja inv. / ne-inv.
uzlīmes attiecībā uz pin numuru.

Thanks Keith, es esmu pārbaudījusi PS un šķiet labi.Man ~ 200nF un 1ohm kā parādīts shematiski un es esmu arī pārbauda izejas ar apjomu līdz ns laika skalas.Es neredzu neko, ka es varētu klasificēt kā rezultātā svārstību, tas ir tikai peldošu stabili pie pozitīva dzelzceļu.3A reitings L165 ir overkill par manu pieteikumu, anyway, es ņemšu meklēt dažādus OPA darīt darbu.Es joprojām mystified, kā es got L165 strādāt ar vienkāršu sekotājs vienošanās pirmo reizi.Paldies par ieteikumiem!
Pēdējo reizi laboja jarvisjd par Mar 2010 25 18:48; rediģēts 1 reizi kopā

Sorry es nevaru būt vairāk palīdzēt.Tā varētu būt, ka jums ir tikai putu tos.Jūs varētu pārbaudīt qiescent strāvas patēriņš, varbūt.

Es devos cauri visai cauri LTC6405 mikroshēmas, kamēr atpakaļ.Viņi darbotos vienu dienu - tie nākamajā dienā - ping.Pagāja diezgan maz pirms es kāpurķēžu leju problēmu.Čips ir nominālā pie 5V darbību, 5.5V absolūtais maksimums (biežāk būtu 7V absolūta max).Mana barošanas glitched apmēram 6.5V uz mikrosekundē par ieslēdziet.Tas bija pietiekami, lai trieciens tos dažreiz.

Keith.

Pat, piegādes: jūs pārbaudīt savu piegādēm tieša IC tapām pls_ kā Keith stāsta pārāk par pārejas un faktisko vērtību / klātbūtne?
K.

Yeppers, viss šķiet normāli.Neraizējieties, es esmu pasūtīts daži L272M's un daži OPA551's izmēģināt vietā spītīgs L165's.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back