Problēma ar kabeļa savienojumu, bet programmēšana Xilinx FPGA komplekts

• Thread starter vivek_raj_verma
  • Start date
V

vivek_raj_verma

Guest
hi tur, es esmu encoutered viena problēma, bet plānojumu Xilinx FPGA komplekts. Tas liecina kabelis nav pievienots. ja man neizdodas automātiski kabeli tas parāda kabelis ir savienots, bet kad es saku programma tad atkal saka, ka kabelis isnot savienots. kas gremoklis būt problēma? palīdzēt, im jauns, lai to. plānošanas pirmo reizi. Vivek

Xilinx ir daudz FPGA komplekti. Kura no jums ir? Es esmu guessing jūs izmantojat Xilinx ISE IMPACT programmatūru un Xilinx Parallel Cable IV. Labot? IETEKME parādīts daudz jauc ziņojumiem, kā tas meklē paralēlo portu, USB ports, un JTAG ķēdi. Ja jums parādīt mums visas ziņas, varbūt kāds var redzēt, kas notiek nepareizi. Lūdzu lietojiet vairāk aprakstošu ziņu tēmu par "palīdzēs vajadzīgs".

Vai jums ir tiesības uz jums kuģa? Cik tīrs ir barošanas?

paldies, es būšu norīkošanu messeges ko tā dod un Xilinx komplektu informāciju ātri.

Es domāju, ka tas var rasties, ja neesat uzņēmēja admin

Man šo ziņojumu diezgan bieži, bet mana problēma ir galvenokārt saistīts ar JTAG flylead nav savienots pareizi. [Quote = vivek_raj_verma] hi tur, es esmu encoutered viena problēma, bet plānojumu Xilinx FPGA komplekts. Tas liecina kabelis nav pievienots. ja man neizdodas automātiski kabeli tas parāda kabelis ir savienots, bet kad es saku programma tad atkal saka, ka kabelis isnot savienots. kas gremoklis būt problēma? palīdzēt, im jauns, lai to. plānošanas pirmo reizi. Vivek [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back