A
atieh
Guest
hi guys, es esmu strādā pie projekta, lai izstrādātu invertori, kas r iecietīgs pret troksni. Es jau paredzēti circuit, tagad man ir nepieciešams pievienot troksni uz manu ķēdes un parādīt, ka iegūto viļņu būs iecietīgi troksni. Šīs matther es esmu, izmantojot VPWLF parametrs Cadence, es no kuras iegūti dati no trokšņa, izmantojot MatLab. Es kopēt peldošā punkta uz notepad teksta fails (1000 punkti). jo mans spriegums ir no nulles līdz 1V. trokšņu datiem, kas ir no -0,5 līdz 0.5v. un tad es pievienot VPLWF parametrs, lai katrs tranzistors ar standarta invertoru ķēžu, un es pievieno atrašanās vietu notepad failu VPWL faila nosaukumu. bet, kad es gribēju palaist manu circuit es saskāros kļūda. tas teica, ka kļūda no teksta faila vienā rindā. tad es pievieno DC spriegumu, laiku un pārejošu laiks parametrs īpašības. Pēc tam mainīja kļūdu "twidth nav norādīta vai tā ir nepareiza." I spēlēja ap mazliet, un es uzzināju tā, jo no laika, es esmu veida sajaukt tagad. var u PLZ man pateikt, ko man īsti darīt ar šo parametru (vpwlf)? I really appreciate ur palīdzēt. thx atieh