F
fatimajoy
Guest
hi tur! var kāds man pateikt, kā eksportēt datus ievadīt rediģēšanas tekstlodziņā uz MS Access? kods būs tiešām palīdzēs. TNX atkal! [Size = 2] [color = # 999.999] pēc 2 stundām 1 minūtes: [/color] [/size] hi tur atkal! Es esmu redzējis sintakse savienošanai datu bāzē, kas ir: savien = datubāze ("bāzes nosaukums",'',''), taču tā atgriež autocommit kā off. Es izmantoju get (savien, "autocommit") komandu Matlab atgriež kļūdas Kļūda izmantojot ==> eval Undefined komandu / funkcija "getAutoCommit". Es tikai vēlos, lai uzstādītu autocommit lai par un kad es izmantot ieliktni (savien "databse nosaukumu", dati par eksportu) Matlab atgriešanās Kļūda izmantojot ==> database.insert Invalid savienojumu. kāds palīdzēt? paldies jau iepriekš! [Size = 2] [color = # 999.999] pēc 3 stundām 14 minūtēm: [/color] [/size] sorry par kļūdu, kad es tipa sintaksi ievietot (savien "tabulas nosaukums MS Access", colum nosaukums , exdata), kur exdata ir dati tiks eksportēti, es saņēmu kļūdu Kļūda izmantojot ==> database.insert [Microsoft] [ODBC Microsoft Access Driver] Sintakses kļūda ievietot paziņojumu. var kāds man pateikt, ko tas nozīmē. Es nevaru ievietot datus no Matlab uz MS Access, jo šī kļūda. Es esmu sekoja apmācība Matlab rūpīgi joprojām i got šo kļūdu. pls palīdzēt TNX!