Problēma ar displeju, SONY KV-21GMR1MKII

B

breneer

Guest
NEED HELP SONY KV-21GMR1MKII problēma ir tur, nav attēls / rastru un tikai parāda, kad tas sasils. Jums vajadzīga jūsu palīdzība. Padomus, idejas vai pakalpojumu rokasgrāmatas darīs. Million paldies! -Breneer

[Quote = breneer] NEED HELP SONY KV-21GMR1MKII problēma ir tur, nav attēls / rastru un tikai parāda, kad tas sasils. Jums vajadzīga jūsu palīdzība. Padomus, idejas vai pakalpojumu rokasgrāmatas darīs. Million paldies! -Breneer [/quote] hi to, kas ir šasijas numurs šo TV? Regards

Hi there, mēģiniet resolder džungļi ic un citi video saistītās shēmas veiksmi

[Quote = breneer] NEED HELP SONY KV-21GMR1MKII problēma ir tur, nav attēls / rastru un tikai parāda, kad tas sasils. Jums vajadzīga jūsu palīdzība. Padomus, idejas vai pakalpojumu rokasgrāmatas darīs. Million paldies! -Breneer [/quote] Kā jau teicu vienreiz šeit, ja Sony TV, tas parasti meanst ka kineskopa kļūst slikti. Nemaz parasti uz Sony TV pat tikai pēc 3 gadiem.

NEED HELP SONY TV KV-21GMR1MKII problēma bija tā, nav gaidīšanas voltage.regulator no.STR S6707 Jums vajadzīga jūsu palīdzība padomus un idejas darīs .. liels paldies .. jhoeblack

Mana sony tv. kv-21GMR1MKII kad sākotnēji jauda up tur mirgot sarkans LED indikators, tad pēc 10 sek. mirgot dies uz leju, un neviens rastra nāca out.I centās 5 reizes darbina augšu pašas lietas happen.I veikt sprieguma testu es uzskatu, ka visi spriegums ir normāla parādība visās sprieguma testu point.What izraisīja šo problēmu? Man ir vajadzīga palīdzība! !

[Quote = harly] Mana sony tv. kv-21GMR1MKII kad sākotnēji jauda up tur mirgot sarkans LED indikators, tad pēc 10 sek. mirgot dies uz leju, un neviens rastra nāca out.I centās 5 reizes darbina augšu pašas lietas happen.I veikt sprieguma testu es uzskatu, ka visi spriegums ir normāla parādība visās sprieguma testu point.What izraisīja šo problēmu? Man ir vajadzīga palīdzība! ! [/quote]! pārbaudiet rokasgrāmatā http://manuals.electromaniacs.com/file.php?id=14671

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back