Problēma ar diff rezultātiem imitēt.

C

cmos_dude

Guest
Hi All
Man ir paredzētas atšķirīgas VCO pie 0.15u tech.Es modelētām dizains, pakāpeniski palielinot kontroles sprieguma un ieguva svārstības, kur atkārtojas biežums pieaug ar pieauguma kontroles sprieguma.
bet atkārtojas swing samazinās par zemām kontrole spriegumiem.
Man ir pievienots simulācijas rezultātā pic.
Lūdzu izskatīt un noteikt, vai modelēšanas rezultāti ir, ko viņi vajadzētu būt.
Izejvielas veida būs ļoti appreciated.

Sveicieni
KTO frants

Mēs nevaram sniegt jums visu noderīgo atgriezenisko saiti, bez apskatot jūsu shēmas pirmo - tas ir nepieciešams, lai atkļūdot problēma dizainu.

Parasti labs jautājums radīs labas atbildes.Vai jums ir nepieciešams junk atbildes?

Es domāju, ka jūs varat pievienot līmenis pāreju pie izejas VCO, piemēram VCO izlaidi būs tuggled 0 uz vdd.Pievienots pēc 3 minūtēm:Es domāju, ka jūs varat pievienot līmenis pāreju pie izejas VCO, piemēram VCO izlaidi būs tuggled ar 0 līdz vdd.

Hi All
Es tiešām atvainojos, ja mans agrāk post nebija pietiekami skaidri.
Šeit ir atšķirīga šūna, ka es esmu, izmantojot manu ķēdes.Tas ir gredzens oscilators dizains.Es esmu arī sajaukt par to, kas būtu ieguldījums spriegums pie ITK termināļa diferenciālis šūnā.Pašlaik es esmu turot to pie nemainīga sprieguma.

Sveicieni
KTO frants
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Jūs varat saglabāt kontroli spriegumu nemainīgu redzēt svārstības.Varbūt jūs varat pārbaudīt, vai starpība pāris ir no piesātinājuma reģionā vai ne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back