problēma ar chipscope

A

arun397

Guest
hi,
Esmu bijis, izmantojot chipscope par manu projektu.bet tas dod gaida augšupielādes kad kādreiz es trigger.please palīdzība
[/ Img]
Žēl, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Hi,

Vienkārši pievienot reset signālu, un sniedz sprūda uz to, pēc tam nospiediet reset pogu, ja šajā gadījumā arī tāda pati problēma nāk, tad jūsu pulkstenis nedarbojas.Veikt dažas skaitītājs, kas darbojas uz pulksteni (izmanto chipscopro) un piešķirt 27. mazliet lika pieejama jūsu kuģa un varify.

HTH,
Shitansh Vaghela

Hello Arun,

Es saskaras pašu pronblem kā jūs.TYhe risinājums ir vienkāršs, jums jāizlasa ievades sistēma pulksteni, iespējams Xtal Oscilators, tad invertcukuru to jebkurā izejas ostā
ti,
Kods:

sys_clk_in <= sys_clk_out

hi,
paldies par atbildēm ........
man ir vēl viens šaubām.Man ir daudz sastāvdaļu manu kodu.i am nevar saprast, ko visi tīkli, kas saistīti ar iedarbinātu un datu signālus.es domāju, pievienojoties top modulis tīklus, bet visas ieejas un izejas nav pieejami, un daudz starpposma tīkli atrodas uz dažādiem elementiem.Es domāju, ka mana problēma tiktu atrisināta, ja es varu zināt, ko visi signāli tiek iedarbināts.

bet IAM nespēj saprast.lūdzu palīdziet.

Vai man ir nepieciešams, lai iedarbinātu visus tīklus pieejama.

Nē, jums nav nepieciešams, lai uzsāktu visu sistēmu tīklus.Vienkārši, kas chipscope sākt zvejot datus par atiestatīšanas signāla, kā tika minēts iepriekš.Vai, ja jūs zināt, ka jūsu sistēma sākas ar kādu konkrētu vērtību bez iet lietošanas reset, pēc tam izvēlēties šīs vērtības.

Arī tā ir laba ideja, lai saglabātu hierarhija, lietojot chipscope.XST flattens savu dizainu pēc noklusējuma.

hi,
ja kāds varētu sniegt konkrētu piemēru attiecībā uz šo es būtu ļoti pateicīgs.
kā es neesmu spējīgs to darīt.
paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back