Problēma ar biezumu informāciju, importējot DXF failus HFSS

E

elektr0

Guest
Hallo, everytime i importa DXF faili (no sonets Em) uz HFSS, biezums informācija tiek zaudēta. Vai kāds pls palīdzēt. sveicina elektr0

Es atceros, HFSS tikai var rīkoties 2D DXF ģeometrija. Bet jūs varat izmantot "sweep-> gar slimības pārnēsātājs" augt virsma 3D objekts.

Es nezinu, kādas versijas HFSS jūs izmantojat, bet mēģināt importēt IGES vai Se faila formātu. Tās ir nozares standartizētos formātus. Izmēģiniet dažas pārveidotāji. : D

No manas pieredzes ar DXF importa, HFSS automātiski darīja "sweep-> gar slimības pārnēsātājs", izgatavotas no 2D DXF virsma 3D objekts. Fortunatelly, var manuāli dzēst slaucīt gar vektoru un 2D virsma atkal iegūst ...

ok paldies, es centīšos konvertēt uz Se Vai kāds zina, ko darīt, ja HFSS avārijās uz leju, un fails ir bloķēta. I dont vēlaties zaudēt manu pēdējo labojumu ....

Hi, Sonnet var eksportēt GDSII failus un varat veikt kārta kartes failu, lai thicknes atgūst automātiski. Man nekad nebija tas pats, bet mani kolēģi daudz darīt, tā diezgan bieži. Domāju, ka ir buit-in makro šo operāciju, vai arī tam jābūt pieejamam no Ansoft. flyhigh

hi, elektr0. Par crash problēmas, jūs varat vienkārši izdzēst automātiskās saglabāšanas failu HFSS mapi un pēc tam HFSS projekts tiks bloķēts.

Hallo, un paldies, tikai dzēšot bloķēšanas fails nav izdzēsts arī pēdējā projekta statusu. Bet var būt tas ir tā. sveicina elektr0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back