printf iegulto C kompilatoru.

C

cmos babe

Guest
Ko es zinu ir tas, ka printf tiek izmantots, lai parādītu virkņu uz ekrāna PC programmas. Bet kas tas ir jādara iegultiem C kompilatoru?

Jo par texas instruments s DSPs TI CCS ... tas tiek izmantots, lai parādītu kādu informāciju par datoriem monitora (piemēram, vērtības dažu mainīgo DSP RAM), kas tiek iegūta, izmantojot JTAG portu. Ja jūs izmantojat proceessor bez savienojot to ar datoru, tā vienkārši nedara neko.

[Quote = zeeshanzia84] Jo TI CCS par texas instruments s DSPs ... tas tiek izmantots, lai parādītu kādu informāciju par datoriem monitora (piemēram, vērtības dažu mainīgo DSP RAM), kas tiek iegūta, izmantojot JTAG portu. Ja jūs izmantojat proceessor bez savienojot to ar datoru, tas vienkārši nav nekas [/quote]. Nāc uz. Es vienmēr redzēt printf paziņojumus iegultiem C programmās.

Hi CMOS, tas tiek izmantots tāds pats kā uz darbvirsmas vidēm. Tas ir atkarīgs no kompilatora, taču ar lielāko daļu tas tikai outputs ir formated virkni uz standarta darbiem, kas varētu būt LCD, vai seriālā porta. Jo C180 daži kompilatori (HiTech, un varbūt jums ir rakstīt savu putc funkciju tas darbotos. Citās, piemēram, CCS, tai jaudai, kas kādreiz plūsma jums definēt. Hope this helps, bet tavs jautājums nebija tik specifisks, tāpēc ... Sveicieni, Robert

Es domāju printf tiek izmantots tikai atkļūdošana iegulto C kompilators apkopos printf, fopen utt uz zema līmeņa rīcību, nevis kā datora Hello World. Zema līmeņa rīcība netiks drukāt string tur nav ekrāns. Tā tiks aizstāta ar debug instrukcija, piemēram, kontrolpunkts. Tātad, kad grogram iet uz to, atkļūdotājs zinās to un darīt to drukas darbu insteadly. Varbūt vēl viens veids, lai izmantotu printf, ka printf darīs īpašu uzdevumu saskaņā ar īpašu ierīci.

Ko es zinu ir tas, ka printf tiek izmantots, lai parādītu virkņu uz ekrāna PC programmas. Bet kas tas ir jādara iegultiem C kompilatoru
Konkrēts piemērs debugging izmantojot Docklight.? Printf funkciju veic daudz rom vietas no MCU, lai tā varētu nebūt par labu gala produktu. Tomēr, tas ir labs programmu atkļūdošanas kad nav SSO vai loģika analizators. John www.TechToys.com.hk

vidēji printf ir jānosūta virknes periperal panta monitors ar datoru, KOM ar KeilC, ....), tāpēc ar katru complier ir ieguvuši citu. Labu veiksmi U!

Šajā gadījumā noklusējuma plūsma parasti RS232/USB osta ..

Atkritumu pārstrādes uzņēmumam AVR C kompilatori, - es zinu Codevision - printf nosūta formated string uz seriālo RS232. To var izmantot galvenokārt atkļūdošana kopā ar scanf - ja sākat HyperTerminal, jūs varat sūtīt un saņemt datus ar UC, pat ja jūs dont ir tastatūra vai LCD saistīts ar to. In CV AVR, ir daži īstenošanas grādi printf - īss int, long int, pludiņu ... printf aizņem apmēram 1kwords par prog atmiņas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back