Primetime & formalitāte

W

Wenf.Yeh

Guest
Hi guyes, 1. ko man darīt, ja es esmu atradis sth nepareizi manā dizains ir turēt laikā, izmantojot Primetime, un es gribu to salabot tagad (es negribu, ka tos nosaka pēc izkārtojuma progress)? man vajadzētu dump dažus failus PT, un ļaujiet DC ēst tos resynthesis dizains? 2. ja es atklāju dažas lieta nepareizs, īstenojot dizains (vārtu līmeņa) VS atsauce dizains (RTL) LEC, un es nevaru saprast, kāpēc mana īstenošana dizains iet greizi, ko es varu darīt, lai saņemtu manu dizains veiksmīgi pārbaudīts? dump failus? resynthesis konstrukcija, izmantojot DC? vai es varu mainīt netlist mannually? Arthur

Ciktāl loģiski equ ja tas attiecas mēģināt vēlreiz synth dizains, ar dažām iespējām, kas, kas var traucēt LEC nedarot. Piemēram, ja LEC neizdodas, jo sintēzes process ir optimizēts prom daži reģistri, ko tā nevajadzēja darīt, tad jūs varat izmantot slēdžus dc tā, ka tas nav optimizēt tos prom. Ja jūsu atkārtoti synth nevar atrisināt problēmu, tās vislabāk ziņot par to Synopsys vai rīku pārdevējs. Hand rediģēšanu netlist nav ieteicama, ja jums ir mēģinājuši viss. Kr, Avi http://www.vlsiip.com

thx Avi, es zinu, tā nav laba ideja, lai rediģēšanas netlist, bet coulde varat man pastāstīt, kā es varu noteikt mainīgo DC atbilst LEC problēma, vai coulde augšupielādēt kādu meterials. u zināt, es esmu pirmkursnieks šajā jomā. Es gaidu ur atbildi uz Qs.1 thx!

Hei Weng, Parasti, DC būs noteikt turiet pārkāpumiem, ja esat uzstādījis set_fix_hold visiem pulksteņi. Ja bot uzzināt kopīgie punkti noformējuma noteikt turēt pārkāpumiem. Maz buferu inserion vajadzētu atrisināt problēmu. Šis komplekts var izveidot, izmantojot to, kas, ja PT analīzi un izrakstīt informāciju no PT un DC izmantos šos datus, lai labotu turēt pārkāpumiem. reizēm ierobežojumi tiks nerrs jums, lai parādītu nepareizā turiet pārkāpumiem. ex, jūsu multicycle ceļu ierobežojumus. Ja jūs adjst ceļu setup un aizmirsu, lai pielāgotu MCP par tur reizinātāju, tad jūs iegūsiet nepareizi turiet pārkāpumiem. pārliecinieties, ka jūsu ierobežojumi ir pareizi. Good luck .. Regards, Sam

Hi, Sam Kas man jādara, ja vēlos, lai izslēgtu turēt laikā pārbaudīt in DC? thx! laba vēlējumiem. Arthur

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back