pretestību ceļš

D

deepak242003

Guest
Vai ir kāds veids, kā atrast pretestību ceļam (pēdas), izmantojot verificaton citi var aprēķinot tā manuall??

thx

Hi Deepak,

Varat atvērt testa shematisks un mēģiniet novietošana rezistors, no tech pārliecinamies un mēģiniet mainīt īpašības metāla, par kuru u vēlaties uzzināt pretestību.
Pēc tam varat redzēt pretestības vērtība, ka īpaša metla kas shematisks.

Ja tas nav vienas Jūsu meklējat, jūs joprojām ir maz skaidrs uz savu jautājumu.

-Ravi

Ja jūs zināt parametrs savu trajektoriju, tostarp platums, lenghth un pretestību, varat aprēķināt pretestības ......

Mani šaubām bija, ja var verirify tas tik un tā struktūras ...šis punkts ir kritiska pretošanās iekārtošanu.

Deepak,

Par follwoing sentance nav skaidrs
"Mana neapšaubāmi bija ja var verirify tā tik un tā struktūras ... šis punkts ir kritiska pretošanās atbilst"

Vai varat labot iepriekš sentance, tāpēc, ka es varu understnad pareizi.

-Ravi

II nozīmē, ja mēs varētu pārbaudīt, ka calcluated izturību un faktisko pretestību ceļš pats ........šajā jautājumā ir būtiska, lai resisance sakritības ..

Nedomāju, ka jūs to varētu pārbaudīt ar kādu rīku.
Vienīgais veids ir aprēķināt to manuāli apsverot platums, garums un pretestība un neaizmirstiet ņemta vērā VIaS.

Bye Bye

varat izkārtojums ceļu jūsu izkārtojuma redaktoru.Izmantojiet ekstrakcijas līdzeklis ekstrakts izkārtojumu (ieskaitot parazītu rezistence) un modelētu.

Čau,

U var izdarīt, ekstrakta un modelētu dziesmu, lai aprēķinātu R, bet, lai efektīvi uztveršanas ietekmi izsekot R, es ieteiktu darīt Reliability analīzi, kas ziņojumi Statiskā un dinamiskā IS piliens (kas ietver krišanās dēļ džoulu apkure).

U var chk ... Hsimplus

Hope it helps.

Thnks,

varat darīt EM / IR kritums, bet ne pretestību, izmantojot rīku VAVO (ritms).Taču tas Tev izmaksās pārāk daudz uz $ $ $.

lētākais veids, kā skaitļošanas izturību īpašs ceļš to darīt manuāli.

urravas

Lūdzu, izmantojiet parazīts ieguves komandu failu no jūsu liešanas.

Kā man ir zināms ... Jums nav nepieciešams, lai aprēķinātu rezistences kalkulators ... uzrakstiet vienkāršu Perl skriptu kas stāsies platums un garums, izsekot, un tas palīdzēs Jums daudz ...!!!

Arī kāds minēts "Lai veiktu VIaS vērā vienlaikus aprēķinot izturību" Vai jūs, lūdzu, izstrādā par šo, kā to darīt ...???

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back