pretestība saskaņošana?

S

ss

Guest
Sveiki
Es esmu gettign 4 VPP signālu, kad es savienot frerrite kodols trasnormer tas pilieni uz leju, lai 0.1V pie ieejas (kur tas bija 4Vpp).
PLZ man pastāstīt, kā risināt šo problēmuBye

Jums ir nepieciešams precīzāk aprakstīt savu problēmu: kas ir signāla frekvence?Kāds ir transformators modeli, jūs izmantojat savā imitācijai vai faktiskā kuģa?

Tinumu induktivitāte Jūsu transformatoru vajadzētu būt reaktīvas pie vismazāko darba frekvenci, kas ir 3-5 reizes pretestības sastāvdaļu slodzes.

Pat ja tas ir taisnība, pašreizējais iegūšanu, grimst spēju vadīt elektronikas jāspēj piegādāt strāvu slodzes pretestība iesniegts to.

Šeit ir daži mērījumi izmēģināt.

1.Mainīt biežumu un redzēt, ja lietas iegūt labāku augstākās frekvencēs.Tas norāda indukcijas problēmu.

2.Mainīt signāla līmeni un redzēt, ja viļņiem līmenis kļūst saistīta ar diska līmenī zemas vērtības.Tas norāda pašreizējo problēmu.

Es strādāju par elektroenerģijas līnija komunikācijas projektu.
Man ir īstenojušas FSK modulāciju un demodulācijas izmantojot XR2206 un XR2211 attiecīgi.
Es esmu kļūst 30khz un 15KHz, 5Vpp produkciju loģika 1 un loģiku 0 attiecīgi.
Man arī ir īstenoti savienojuma ķēdes, izmantojot ferīta serdi no barošanas avota, un pāris ir
izmantojot 0,47 UF - 300V kondensators (kondensators conected par augstsprieguma pusē).Tagad problēmas nāk, kad es integrēt ouput no FSK
ar ievadi transformatora.Pēc savienojuma transformators ar ouput no FSK
sprieguma pilieni no 5Vpp līdz 0.1Vpp.

Lūdzu, pastāstiet man, jebkura ideja, lai atrisinātu šo problēmu

Waitng pozitīva atbilde.

Sarmad

Kāds ir jūsu transformators tinumiem attiecību.Jauda līnija ir zems impedance slodze, un jums ir solis uz leju pāreju uz to.Ja transformācija attiecība ir zema Jūs īsslēguma savu produkciju ķēdes.Tas ir impedance saskaņošanas gadījumā.Kas notiek, ja jūs savienot tikai primāro beigām transformators, nav spriegums stil pilieni.Ja tā jums ir induktivitāte problēma ir pārāk zems.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back