Pretestība saskaņošana, izmantojot ferīta skaņotājs (sprieguma kontrole)

O

ohadmos

Guest
Sveiki Es gribēju uzdot Jums jautājumu par mainīgo slodzes pretestība un pārdomas koeficients. Man ir sistēma, kurā beigās pārvades līnijas slodzes izmaiņas radikāli visu laiku jautājums mazāku par 0,1 sekundi. Lai sniegtu tai maksimālo jaudu man ir saskaņot to avotu un tīkla pretestība (ļauj teikt 50ohm). Es varu atklāt jebkurā brīdī incidents jauda un atgriezās pie varas, lai iegūtu pārdomu koeficientu, un standind vilnis modelis. tagad mēs izmantojam 3 nepilnīgs sistēmu, kas pārvietojas ar kontrolētu dzinējiem, un tā nav pietiekami labs. Es izlasīju mazliet uz izmantošanu Ferrite tuneri antena sistēmās, es domāju atbilstošas ​​tīkla ferīta stieņa pirms slodzes, kas ir sprieguma kontrolē. Mēs runājam par sistēmu, kas darbojas 28V, 150W .. Vai kāds šeit man pateikt, ja tas būs darbs, kā tā var strādāt, un kur es varu atrast šos tuners? Paldies, un atvainojos par garo tekstu.

Ja No1 zina par šo tunning metodi, vai, ja tas nav pavediens par šāda veida jautājumiem, lūdzu, novirzīt mani uz pareizo vietu. Paldies vēlreiz.

Es domāju, tas viss ir atkarīgs no tā, cik radikāli slodzes pretestība izmaiņas laika gaitā, un pārdomu koeficienta lieluma. Tas sākas kā | ρ | = 1 un galu galā kā | ρ | = 0 slodze, vai tas ir daudz nemainīgs? Frekvence 100 MHz?

Slodzes izmaiņas ir ļoti radikāls, jā - pārdomas coeffiecient var iet 1-0 atmest ātri. biežums ir aptuveni 2.2GHz.

Nu, man nav domāju, ka tas cauri, bet man šķiet, ka, ja jūs varētu vectorially atcelt atspoguļota vilnis no slodzes, tad jums būtu saskaņojot slodzi uz avotu. Es ievērot priekšu vs atspoguļota vilnis no slodzes ar dubulto virziena sakabi. Es radītu piedziņas signālu nosūtot varbūt 80% no jaudas uz slodzi, un citi 20% no jaudas, izmantojot vektoru fāzes modulators. Es tad rekombinēties jauda kaut kur pie slodzes (uz priekšu vai atstarotās vilnis man būtu domāt par to maz.?) Es tad dinamiski regulēt fāzi un amplitūdu no 20% jaudas, lai tie kopumā atspoguļo jaudu no kravas ir minimāla.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back