Prasa shēmas diagramma

C

csr1981

Guest
Hello All, Es esmu mod-60 counter. Izmantojot šo shēmu es gribu, lai radītu waveform.For piemēram, ja letes skaitīšanas 0 man vajadzētu saņemt izvirzīti kā 1, ja tā uzskaites 1 izejas, jābūt 0, ja tas ir skaitīšanas 2 izejas jābūt 1, ja tas ir skaitīšanas 3 izejas, jābūt 0 ...... kad tas ir skaitot 56 izejas jābūt 1, ja tas ir skaitot 57 izvirzīti jābūt 0 whe ir skaitīšana 58 produkcija ir 1, ja tas ir skaitot 59 izejas jābūt 1 , kā vienu pievienotajā tabulā zemāk. Es esmu plāno izmantot EEPROM, bet nevar zināt, kā sākt. Vai man interfeiss counter izejas uz adresi līniju EEPROM? Bet tad kā rakstīt datus EEPROM? Lūgt palīdzību no jums, puiši.

Neesat pārliecināts, ja es saņemu tas labi .... Jums ir mod-60 counter 6 izejas līnijām B5 b4 b3 b2 b1 b0 ja u savienojumu līnijas b0 lai NOT vārtiem un pēc tam līdz ar VAI vārtiem ar citām ražošanas vai vārtu tiek piedāvāti pēc AND'ing B1 b3 b4 B5.

Paldies John par ķēdes. Tomēr no ķēdes izejas nedarbojas man, kā es gribu izvade, kā failu pielikumā zemāk.

Izmēģiniet šo vienu, var strādāt, ja jums ir mod-60 asinhronais counter ...

Paldies vēlreiz John. Loģika strādā. Vai jūs varētu man loģiku, lai īstenotu ouput kuri pievienoti zemāk.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back