Prasības UWB antena

T

tketke2002

Guest
Sveiki, es meklēju kādu UWB antena dizainu. Mani interesē drukātā struktūrās. Ikviens zina prasības, piemēram, fāzu uzvedību par UWB antena? tony

Jūsu antena tiks izmantoti, lai multiband-OFDM sistēmas vai impulsu radio sistēmu? Best Regards,

asdfaaa, antena tiks izmantoti multiband-OFDM sistēmas, Tony

Es esmu redzējis dokumentos jāapraksta U slots anttena, varat meklēt arī dubultā-E slots antena, kā arī cita veida, kas izmanto L formas zondi ar un triangualr formu antenu. Tie ir UWB antenas.

Cienījamie userdce: saikne, kas jūs kuri ir piedāvājuši, ir ļoti noderīga, lai mani? un es varu lejupielādēt rakstu: R. Bhalla un L. Shafai "rezonanses uzvedība viena U-Slot microstrip plāksteris antena," Microwave un Optiskās tehnoloģijas Burti, Vol. 32, Nr 5, Marts 5, 2002. kas ir izziņa par pašreizējo analīzi [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 9 minūtēm: [/color] [/size] Cienījamie userdce: jautājuma zīmes ir drukāti nepareizi. tas būtu: saikne, kas jūs kuri ir piedāvājuši ir ļoti noderīga man! ")

Dārgie Manjunatha_hv Liels paldies par jūsu atsauces.

Atvainojiet puiši, pēc jūsu domām .. par UWB antena, kas ir līderis prasība? Es domāju. Gain? Matching? Polarizācija tīrību? ... Kas ir vissvarīgākais, kas var ietekmēt visu dizainu? Sveicieni Lupin

Es domāju, ka jebkura antena dizains pēc r projektēšanas posmiem un tie arī parāda to attiecīgo nozīmīgumu> saskaņošana (peļņas zaudējumu)> joslas platums> gūtu> polarizācija tīrībai, bet tas ir vispārējs antena dizains, bet no kritērijiem var mainīties despending uz to, kas ur visu Svarīgākie pieprasījuma

Jebkurā gadījumā, antena dizains vajadzībām šādiem apsvērumiem: 1) Atgriešanās zaudējumi 2) Joslas platums 3) Gain 4) Polarizācijas Mēs varam arī izskatīt 5) Size 6) Materiāli (kas apraksta izmaksas uc) Būtībā jebkura antenai esat projektēšana apsvērumi var glabāt uz notiekošo, atkarībā no Jūsu prasībām, bet jūs vienkārši aprunāt ignorēt viena lieta dēļ citiem, vairumā gadījumu ..

UWB antenas ir dažādas šķirnes zvērs. Jums nav īsti domājam par tiem, kas parastos apstākļos. Es teiktu, ka svarīgākā iezīme ir, lai atbilstu tx antenu tipa waveshape esat pārsūtīšanai. Pats par RX. TX un RX antenu NAV abpusēja. Jūs vēlaties zināt, ja antena būs atšķirt, vai integrēt impulsu. Tas ir pirmais un vienīgais imporant solis, jo, ja jūs izvēlaties nepareizu antenas tips visa sistēma vienkārši nespēj strādāt. Pēc tam es varētu sākt uztraukties par sekundāru jautājumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back