PowerPCB 3 PCB: s, triecot 1

B

BEA

Guest
Hi, man ir devuši 3 PCB: s ar PowerPCB un gatavojas darīt prototipu. Vai ir viegls veids, kā veikt vienu PCB no viņiem ietaupīt ražošanas izmaksas?

ne visi ražotāji atļauj šo, bet daži darīt. var būt veids, kā darīt to ar PowerPCB bet stanrdard veids ir veikt gerbers un tad apvienot tos kopā. I use gerbmerge, tā ir bezmaksas. Tas darbojas diezgan labi, lai gan kas izveidota, ir mazliet sarežģīts. Tas prasa python uzstādīt un palaist to DOSBox. http://claymore.engineer.gvsu.edu/ ~ steriana / Python / gerbmerge / Jūs arī vēlaties saņemt kaut ko līdzīgu viewmate, lai pārbaudītu Jūsu gerbers. arī bezmaksas. http://www.pentalogix.com/

Ja PowerPCB neļaus jums importēt tos 1, varbūt viņus visus pie tuvināšanās ar Gerber redaktors. Vai jūs varētu vienmēr vienkārši sūtīt viņus visus PCB ražotājs, tajā pašā laikā un darīt daudz, lai getthem lētāk, ja pērc tos visus vienlaicīgi. Katrā ziņā, tie joprojām ir maršruts / rezultātu viņiem pārliecināt cilvēkus. AFAIK vienīgais, ko jūs ietaupīsiet, ir 2 daļās darba instrumentu izmaksas, ja tie ir jādara kopā.

Man ir Gerbtool darīt paneļiem. Bet man nav laika, lai uzzinātu HOWTO padarīt paneļa trīs PCB: s šajā laikā. Mēģinot importēt asc citā PowerPCB failu, tas sūdzas par to, ka lietas jau ir klāt.

izmantot gerb rīks. to laiku, lai uzzinātu to. Daudz laika jūs pavadīt fussing ar apvienojot 3 dēļu PowerPCB būs vairāk nekā reizi, kad lietojat, lai learngerb rīks. Tāpat, ja jūs veikt izmaiņas vienā kuģa, atkārtoti apvienošanu geerbers būs daudz vieglāk, nekā remerging kuģa dizainu.

Vienkārši sūtiet tos uz eurocircuits.com un tie būs pievienot tos kopā, lai jūs un nodrošināt lētu prototipus.

Viss, kas jums jādara, ir pārliecināties, visas netnames un ref des. ir atšķirīgas. Eksporta 2 dēļu ascii pārliecinoties izcelsme ir vietu, kur vēlaties kuģa nāk iekšā pēc tam importēt katru integrēšana galvenajā failā

i did pirms nokopējiet un ielīmējiet maethod. Nosacījumu, ur pārliecināti enuff un neviens no ur PCB nepieciešams vairs pārbaudi. bet tikai atgādinājums faila izmērs ir liels. Tā kā vairums ieteica darīt izmantot Gerber rīks programmatūras, piemēram, CAM350 un apvienot Gerber TGR.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back