POWER SUPPLY, ZEMI IZOLĒJOŠAS

M

mhamini

Guest
Energoapgādes jomā dizainu, izmantojot Switching regulators. Izejas sprieguma ir izolēti no Input piegādes, bet kā par zemes. Tas ir izolētas pārāk?? jo tas ir tikai tiešu savienojumu no ieejas. Vai ir kāds ierosinājums ir labs Barošanas avots ar izolāciju.

hi mhamini par DC / DC Switching regulators nav izlaidi, nedz GND ir izolētas. jo slēdzis režīmā barošanas padevi, ja izolācijas transformatoru izmanto tās varbūt nav atsevišķi vēl (feeback tīkls).

Jums ir apsvērt dažas atšķirības. Kaut arī esmu nedaudz mulsina, kad teica nē izolācija ZEMES Es saprotu, jūs atsaukties uz nulles sprieguma atsauces. Nu tas var būt un nav iespējams nodalīt, atkarībā no ķēdes jūs izmantojat, bet, ja jums ir nepieciešams atsevišķi, pārliecināts, ka tas var izdalīt. Piemēram bezsaistes SMPS, parasti tās rezultātu izolēts no ieejas siles varas induktors (parasti sauc par transformators). Kā jums nepieciešams, un izejas atsauci uz barību, ieejas posma, lai iegūtu regulējumu un vēlas, izejas izolēta jūs varat darīt to ar optocopler.

omore ir pareizs, tas ir atkarīgs no shēmas ko izmanto par to, vai sekundārā (ar pārveidotāju) ir pamatota. Vismaz, šasija ir ar zemi saistīts dakšas uz strāvas par lielāko daļu iekārtu. Par dažiem barošanas bloki, sekundārā ir peldošs. Citiem, sekundārā ir balstīta kādā brīdī. Šī ir laba informācija zināt, jo tas ietekmē vai var ielikt piegādes sērijā. Vispār, es pieņemu, nulles voltu termināls ir pamatota un izvairīties no piegādes sērijā. Jūs varat pārbaudīt to, izmantojot ohmmeter, lai pārbaudītu savienojuma starp zemi kontaktdakšu un nulles voltu terminālā. Jūs varat izolēt terminālu no zemes (dažkārt ir vadu no sekundārā pie šasijas, dažreiz darīts padomei, un dažreiz pie spaiļu pati). Ja jūs atvienojiet zemes, jums joprojām ir nominālā sprieguma starp termināliem ķēdēs, kas izmanto transformators ar sekundāru izolēts no primārajiem, bet nulles sprieguma gala nevar būt par pamatu potenciālo vairs. Daži barošanas bloki nelieto transformatoru. Es nedomāju, ka jūs varat izolēt tos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back