POWER SUPPLY 12V - ne ar 7812

I

iruraz

Guest
Sveiki, Vai ir kāds shēma 12 voltu barošanas? (Tas nav satura ic kā 7812)

Vai jums nepieciešama regulēta izejas? Ja jā, kāda ir pašreizējā prasība? regulētā 12 volti var gūt arī, barojot 12,6 voltu Zener diode ar 15 voltu un izmanto to pašu, lai pabarotu transisitor, kas stiprinās uz augšu strāvu. Kā piliens 0,6 volti rezultātus tranzistors, 12 volti regulēta būs pieejami. Priekā

Pašreizējā nav svarīga. Es vēlos saņemt 12V līdzstrāvas izeju. Ir 220V 50 Hz ievada maiņstrāvu. Un es nevar izmantot ic (piemēram, 7812) par regultaion kā jau teicu iepriekš. Paldies par jūsu palīdzību ...

Jūs varat vai nu izmantot transformor vai kondensatoru, pamatojoties barošanas nomest spriegumu līdz arround 15-18 volti un, kā jūs sakāt pašreizējā nav svarīgi, varat izmantot rezistors + Zener diode kombināciju, lai iegūtu 12 volti. Priekā

nav izolētas barošanas kā u minēts iepriekš strāva nav svarīgi, ok
90_1258222841.gif

Hi again, Izolācija ir svarīga, un es vēlos izmantot transformators. Vai jūs varat man palīdzēt par transformatoru? Kā es varu izvēlēties to? Paldies par jūsu palīdzību. Regards.

[Quote = iruraz] Hi again, Izolācija ir svarīga, un es vēlos izmantot transformators. Vai jūs varat man palīdzēt par transformatoru? Kā es varu izvēlēties to? Paldies par jūsu palīdzību. Vēlējumiem. [/Quote] Ja atsevišķi, ir svarīgi, tikai izmantot to pašu ķēdi, ko Hameed, ar 0-15 spole, bet pievienot tilta taisngriezis ar sekundāro transformor un izmantot rezistors 100E 0,5 vati starp + un Zener diode, kā parādīts attēlā .. Priekā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back