Power Handling spējām Microstrip ierīces vai antenas

G

g86

Guest
Vai kāds man pastāstīt, kā aprēķināt enerģijas darba spējas Microstrip antenas vai ierīci. Gaida dažiem materiāliem un tuvu formu vienādojumos. Thanx iepriekš:?:: Ideja::!:

Labākā vieta šī informācija būs -> www.rogerscorporation.com Tās ir tabulas dažādām pamatnēm. I m, izmantojot RN / duroid 6002, un mēs negribam, vairāk par ~ 1.5KW (@ 2GHz) uz mūsu izejas jauda combinder. Hope this helps

Paldies par informāciju, bet es nevarēju atrast. Vai jūs, lūdzu, iedodiet man precīzu saiti. ::: Ideja:::
www.rogerscorporation.com [/url] Tās ir tabulas dažādām pamatnēm!?. I m, izmantojot RN / duroid 6002, un mēs negribam, vairāk par ~ 1.5KW (@ 2GHz) uz mūsu izejas jauda combinder. Hope this helps

Šis ar Rogers corp programma jums parādīs temperatūras celšanos dažādos pārvades līnijas. No šī temp vienu kW jaudas pieaugumu un datu lapā ir maksimālā temperatūra robežās jūs varat atkal no vara.

Ups .. tas muļķis ir ļoti labs, bet tie ir pārāk professonal: (!. Nr risinājums pasūtījuma materiāla Viņi uzskata, ka viņu produkts ir tikai substrāts, ko var izmantot Pēdējās dažas dienas es esmu faktiski izmantojot brīvas substrāts:). Un ir plāns nedrīkst izmantot Rogers materiālu kamēr un ja vien daži $ nāk uz manu kabatas. Vai kāds zina, kas substrāts ir TO AIR Tāpēc es varu tikai izskatīt tan (delta) = 0,000 ?........ un maksimālo enerģijas darba spēju būs atkarīga no vadītāja zaudējumi pamatā. Tomēr es dont zināt, "Kā cilvēki laiž zīmogu" 20 Watt "par varas dalītāju. Vai tie mēra? Imitēts? Aprēķina? Tagad, pirms sākt ar Rogers man vajadzētu sākt ar kādu lētāku soln ja tan (delta), var būtisks faktors, un man nav formulla ar mani, lai aprēķinātu enerģijas darba spējas. Tāpēc mani klienti tiks likts tik daudz jautājumu, pār mani, un tas ir iemesls, kāpēc man būtu jāsagatavo cilvēks. Paldies un uz,!:: Ideja::?:

Rogers Programma pieļauj pasūtījuma parametriem, kas izmantojami. Vienkārši rediģēt parametru vērtības. Par FR4 esubr ir 4 un zaudējumu tangente ir par 0,02

Lūk, ceļš uz dažāda veida materiāliem, bet jums ir jāizvēlas, balstoties uz jūsu vajadzībām. Tas nav viegli vietni, lai pārvietotos, bet tas ir dzīvi. Priekā

Thans maisā, lai gan no jums. Jā, es varētu izmantot Rogers programmu. Es esmu atsaukt savu paziņojumu pret viņiem. Tagad mani un manu cliens būs laimīgi. BTW, ja kāds ir kādas closeform vienādojumu tad, lūdzu, PM man. Have fun ... RF ir [patiešām smieklīgi]:::! Ideja:?: [Quote = uzpūtīgs] Rogers Programma pieļauj pasūtījuma parametriem, kas izmantojami. Vienkārši rediģēt parametru vērtības. Par FR4 esubr ir 4 un zaudējumu tangente ir aptuveni 0,02 [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back