K
kl31n
Guest
Man ir dažas problēmas, kas imitē elektroenerģijas patēriņš projekta Es strādāju par universitātes.Es, izmantojot Xilinx EDK 6.3 Xilinx ISE 6,3, Modeltech Modelsim 6,0 SE un Spartan 3 Starter Kit.
Dizains izmanto tikai MicroBlaze un valdes kontrolierim SRAM par to synthetizes bez problēmām, un tas kas tai būtu jādara, bet es esmu, kam rūpes, padarot rezultātu XPower "precīzs".
Lūk, kā es rīkoties:
1) izveidojot laika simulāciju no platformas Studio,
2) darbības ModelSim no platformas Studio
3) ierakstot šādu
do system.do
vsim-sdftyp system.sdf sistēma
VCD failu system.vcd
VCD pievienot sistēma / *
palaist 2usquit-f
4) preču importu radīto. VCD fails kopā ar spēju izstrādāt. NCD failu un fizisko ierobežojumu dēļ. PCF failu XPower.
Pēc šī XPower stāsta man, ka tikai 88% no signāli ir noteikti un tikai 67% no signālu pārslēgšanas un ka rezultāti ir "nepareizi".
Es gribētu vismaz "saprātīga" rezultātiem, ir kāds spēj dot man mājienu par to, kā uzlabot precizitāti?Es esmu izlaižot kaut ko?
Paldies jau iepriekš par jebkādu padomu.
kl31n
Dizains izmanto tikai MicroBlaze un valdes kontrolierim SRAM par to synthetizes bez problēmām, un tas kas tai būtu jādara, bet es esmu, kam rūpes, padarot rezultātu XPower "precīzs".
Lūk, kā es rīkoties:
1) izveidojot laika simulāciju no platformas Studio,
2) darbības ModelSim no platformas Studio
3) ierakstot šādu
do system.do
vsim-sdftyp system.sdf sistēma
VCD failu system.vcd
VCD pievienot sistēma / *
palaist 2usquit-f
4) preču importu radīto. VCD fails kopā ar spēju izstrādāt. NCD failu un fizisko ierobežojumu dēļ. PCF failu XPower.
Pēc šī XPower stāsta man, ka tikai 88% no signāli ir noteikti un tikai 67% no signālu pārslēgšanas un ka rezultāti ir "nepareizi".
Es gribētu vismaz "saprātīga" rezultātiem, ir kāds spēj dot man mājienu par to, kā uzlabot precizitāti?Es esmu izlaižot kaut ko?
Paldies jau iepriekš par jebkādu padomu.
kl31n