Port pretestības

M

Mr D.

Guest
Hi all

S-parametru vienmēr ir saistīta ar konkrētu ieceļošanas vai izceļošanas ostas impedance.Kā es varu mainīt šos pretestības?

Paldies un atā

D.

There are algebraic equations that convert to values with different source and load values.

Es esmu redzējis tos mācību grāmatas, bet neatceros tos.Try looking through dažas grāmatas jūsu bibliotēkā.

Mr D.

What do you mean, mainot vērtības S paramters?Vai jūs domājāt konvertēt parametru citi, piemēram Y paramters piemēram, vai kas?Colombo2

Čau,

S Pars ir definēti (normalizētā) līdz apmēram convinient raksturīgo pretestība ostu kontūra.Tā parasti ir 50 Ohms, bet tie var būt renormalized citus pretestība no pienācīga S matrica manipulācijas ostām.Kā minēts iepriekš, jūs varat atrast šo daudzās mācību grāmatas, tas parasti ir pārklāta ar paša sākuma grāmatu, jo tas ir būtisks jautājums.Jūs varat arī maiņu referents plaknēm, kad S parametri ir noteikti - atkal S matrica ir manipulēt.

Sīkāku informāciju par šo tēmu ir iespējams iepazīt sevi, tie ir RF pamati / mikroviļņu teorija!

flyhigh

Mr.D, vai jūs vēlaties mainīt atspoguļots coeffience? S11 = (ZL-zc) / (zł ZC);
Jums jāiesniedz ZL ~ = Zc.and meklēt S par šajā mācību grāmatā vai Refrence
[quote = "flyhigh"] Hi,

S Pars ir definēti (normalizētā) līdz apmēram convinient raksturīgo pretestība ostu kontūra.Tā parasti ir 50 Ohms, bet tie var būt renormalized citus pretestība no pienācīga S matrica manipulācijas ostām.Kā minēts iepriekš, jūs varat atrast šo daudzās mācību grāmatas, tas parasti ir pārklāta ar paša sākuma grāmatu, jo tas ir būtisks jautājums.Jūs varat arī maiņu referents plaknēm, kad S parametri ir noteikti - atkal S matrica ir manipulēt.

Thanks to u all.

Es domāju, ka ir jāmaina jautājumu.S-parametri nav problēmu, bet:
Kā es varu nomainīt vērtību, pretestības un port?

Es pieņemu, ka tas ir iestatīts uz 50 omu pēc noklusējuma, pareizi?

Pateicība

D.

Mr D. wrote:

Thanks to u all.Es domāju, ka ir jāmaina jautājumu.
S-parametri nav problēmu, bet:

Kā es varu nomainīt vērtību, pretestības un port?Es pieņemu, ka tas ir iestatīts uz 50 omu pēc noklusējuma, pareizi?PateicībaD.

Ostas pretestības tiek noteikts pēc maksimālās jaudas pārnešana (konjugāta saskaņošana).Parasti 50 Omi.Taču pretestība transformatori parasti tiek pieņemti, lai atbilstu un mainīt ostas pretestības.Common-Source pastiprinātāji ar degenration ir lielisks piemērs, kur pretestības transformācija ir pieņemti, lai apspiestu troksni skaitli.

Colombo2

Te ir mana 20 centi:

Port pretestība ir sava veida mākslīgs.Tas ir lielā mērā detemied ar lauka konfigurācijas un dažreiz var dot viltus rezultātus, it sevišķi, ja jums kaskādi (tīkla līmenī), lai struktūras, kurās interfeiss tiks demonstrēti lauku pārtraukumi.Tā tiek definēta galvenokārt, lai izvairītos no domāšanas veidu jomās un tīklos vietā.Katrā galvenajām programmu es zinu, ka vienmēr ir iespēja renormalize pieejams S-parametru atšķirīgas vērtības.Jums vienkārši ir jāiziet rokasgrāmatai, un to atrast.Vai arī, ja vēlaties varu nosūtīt jums formula to darīt manuāli.
Attiecībās ar viļņvadi, vajadzētu izmantot GSM, kur katrā režīmā veic pēc savas impedance (hense nosaukumu) un tāpēc carefull kad kaskādes multi modal ierīcēm.
Jūsu sūtījums nav skaidrs, kas man, kādas struktūras jums ir darīšana ar.Ja tas ir viļņvada, jums nevajadzētu, ja vien abs.nepieciešams mainīt pretestības.Izmēģiniet strādā GSM līmenī.Ja tas ir microstrip vai citu piemērotu struktūru, definējumā nav triviāla.

sveicieni,

Cheng

paldies mr.Cheng.

Ko mēs cenšamies darīt, ir pārbaudīt dažas formulas un līdzvērtīgu vienkāršotu cirquit (lai tos varētu atveido "Mikroviļņu birojs") un "pārtraukumu".Tas ir pēkšņs ielēkt diametrs iekšējās diriģents "izvilināt" diriģents.Pieņēmums (literatūras un liecina, ka pārāk) ir tas, ka lēkt var modelēt ar kondensatora.
Vilnis pretestības un vadi nav 50 omu.Punkts šobrīd ir tas, ka par ostām pārdomu ir tik liels (jo dažādas pretestības par ostām un "izvilināt"), kas refletions inducē lēkt vairs nav "redzami".
Tā mērķis ir mainīt ostas pretestības, lai mēs varētu likvidēt pārdomas, ko izraisa ostām.

Thanks for ur help.

D.

Es neesmu pārliecināts, ka es pilnīgi saprotu, vēl būs jācenšas sniegt kādu info.Šķiet, ka jums ir 2 pierunāt kabeļi, katrā konkrētajā ka 50 Omi un pēkšņas pārmaiņas starp.Mana pirmā doma būs tos izmantot (pat MWO) ar to attiecīgajām ostas pretestības un ne normalizāciju līdz 50 Omi.Jums nav nepieciešams normalizēt tos 50 Omi, ja jūs pasākums tiem Network Analyzer.If vēlaties tikai skaitliski ekstrakts pārtraukuma es domāju, ka darbs ar GSM un nevis 50 Omi.Dažreiz inženieri ir apsēsta ar 50 omi, bet tas ir reti nepieciešams.

Hope it helps.
Ja vēlaties, Jūs varat PM man ar savu struktūru un man būs izskatu.

Cheng

thanks again!

mēs tagad atrisināt problēmu.mēs noskaidrojām, ka "renormalize"-option in post pārstrādātājs nav tieši tas, kas mums vajadzīga: tā normaizes S parametri, lai noteiktu ostas impedance.ka tā bija!

thanks a lot.

atā

D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back