PonyProg

D

DrWhoF

Guest
Kāpēc PonyProg ķēde ir par, nevis aizstāj LM2963 ar LM78L05 ieteikumu? Paldies. DrWho

Kā jūs varat redzēt šo programmētājs mēģina "nozagt" enerģiju no seriālā porta un sprieguma tur var ar neparedzams .. LM2963 ir ļoti zema sprieguma kritums sprieguma regulators un prasa tikai 200mV augstāku spriegumu pie tās ieejas, lai nodrošinātu 5V regulētā produkciju .. Ja izvēlēsieties ārējiem barošanas un neregulētu / ieejas spriegums būs vismaz 8Vdc jūs varat izmantot LM78L05 vai jebkura cita mazjaudas 5V sprieguma regulators .. Sveicieni, IanP

Ir skaidrs, ka seriālo portu nav tik spēcīgs, lai nodrošinātu stabilu līmeni, izejas spriegumu. Izmantojot zemu pamešanas regulators, piemēram LM2963 dod jums par 2 volti papildu salīdzinājumā ar LM7805.

I use ponyprog daudzus gadus. Man ir gan variants ar un bez ārēja enerģijas. Mana pieredze rāda, ka ponyprog ar ārēju barošanas strādāt vairāk stabila un saglabāt. Ja veicāt ponyprog ar ext jaudu var izmantot 7805. Es strādāju ar 9V bateriju. Piemēram, ir ļoti dificult (vairumā gadījumā nav iespējams), lai bez ext varas sda2506 vai mda2061/62 programmu, Atvainojiet par manu slikto englesh Best regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back