PNP tranzistors nav komutācijas pareizi

• Thread starter engineer.amir@hotmail.com
  • Start date
E

engineer.amir@hotmail.com

Guest
Zemāk ir iecirkņa diagramma, kurā es esmu, kam FTP pārslēgšanas problēmu. PNP tur par septiņiem segmentiem un neveic maiņu. Man ir mainījušies staru balstīt pretestību un vadības pamatot pretestību nu bet joprojām nav efektīva. Kur ir problēma ....???? Man ir arī izmanto ULN2803 no MCU un Transistor, lai nodrošinātu pareizu izlietne un avotu, bet arī bezjēdzīgi ..... jebkādus komentārus, kas var man palīdzēt?? [PIEVIENOJIET] 50471 [/PIEVIENOJIET]

Ķēde nedarbojas, jo PNP tranzistors piegādā no 12V nevar kontrolēt ar 5V loģika bez līmeņa pārveidotāju. Avota draiveris kā ULN2981 varētu izmantot, lai veiktu gan, līmeņa maiņas un komutācijas. Arī 2803 teju darboties kā līmeņa pārveidotājs piemērotā izmēriem ķēdē. Jūs acīmredzot vēlas vienu ciparu strāvas ierobežošanas ar R5 - R8. Protams, 100k ir absurda izmēru par to, lūdzu, apsveriet omiem likumu un norādīto displeja opreation strāvu. Bet jums ir jāsniedz par katru segmentu strāvas ierobežošanas, lai nodrošinātu pastāvīgu segmentu strāvu.

Hi, es domāju, 2.2k rezistori R5-R8 būs labi (ierobežojošs curent lai 5mA ragana suffisent vairumam 7 seg LED displeji), , bet , viņus kolektora pusē (starp kolektoru un 7seg ). Vadīt savu PNP FVM ir taisnība, kad MCU jauda ir augsta (5 V) tas joprojām ir zems, lai TIP42 ragana viņa emisiju par 12 V. Kas jums jādara, ir vienkārši pievienojiet diodes (1N4148 būs labi) starp MCU rezultātus un 10K rezistoriem (K MCU, par 10K rezistoru), un atkārtoti izmantot jūsu 100k rezistors starp bāzes un izdalītāji TIP42s. Es domāju, ka visi tās kopā darīs darbu. [Url = http://images.elektroda.net/49_1289035046.gif]
49_1289035046_thumb.gif
[/url]

Izskatās asas, ierosinājumu atrisina neviens risinot problēmas. Diodes ir vienkārši bezjēdzīgi. Tradicionāli, 7407 atvērtā kolektora vadītājs tika izmantots kā līmeņa pārveidotājs vadīt, lai 12V līmeni. Npn tranzistoru, kas ir kopējas bāzes ķēdē tiktu piemērots, kā arī. Lūdzu, pārskatiet arī manu komentāru par ciparu pret segmentu strāvas ierobežošanas.

OH! Kauns par mani, esmu liela kļūda, pateicoties FVM labošanai mani. Šajā gadījumā aizstāt 1n4148 diodes ar 7.5volts Zener diode pretējā virzienā (anoda uz MCU, katodu no 10k resitors). [Url = http://images.elektroda.net/39_1289042020.gif]
39_1289042020_thumb.gif
[/url]

Zener diodes var , iespējams, darbu. Ņemiet vērā, ka vadītājs robeža ir apmēram 7 UA, ko nosaka 100 K rezistoriem. Zener sprieguma būs ievērojami zemāks nekā 7.5V šajā pašreizējā, tāpēc visticamāk, tranzistori vēl nebūs izslēgt. 100 k ir jāsamazina, piemēram, uz 3.3K, lai panāktu skaidru maiņu. Jūs pat varat izlaist Zener diodes un adjsut sprieguma dalītāju attiecīgi. Bet operācija balstītos uz pareizo spriegumu līmenī pēc tam. Kā teica, Jums ir jābūt atsevišķiem 2.2k rezistorus, kas ANR produkciju pastāvīgu segmentu strāvu, nevis vienu kopēju rezistors vienu ciparu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back