plz skaidrs mans šaubu par zemi un neitrāli

G

grittinjames

Guest
kāds var paskaidrot, kā zemi VTG un neitrālu VTG kļūst nulle. ja neitrālā ir pamatota wt ir tā priekšrocība,

Termins sauszemes vai grunts parasti nozīmē kopīgu atgriešanās ceļu elektriskajām ķēdēm. Termini Zeme atgriešanās un zemes atgriešanās ir arī kopīgs. Elektronikas Circuit zemi pret zemi, elektriskās ķēdes, kas darbojas signāla spriegums (parasti mazāk nekā 50 V, vai arī tā), kopēju atgriešanās ceļš, kas ir nulles spriegumam robežlīmeni vai iekārtu sistēmas darbību. Spriegums ir diferenciālo daudzums, kas parādās starp diviem punktiem, kam ir dažas elektrisko potenciālu. Lai risinātu tikai ar spriegumu (elektriskā potenciālo) viena punkta, otrais punkts ir savienots ar atskaites punktu (zemes), kam parasti nulles spriegumam. Šis signāls zemi var vai nevar faktiski savienots ar strāvas zemes. Sistēma, kurā sistēma zemes nav faktiski savienots ar zemi, ir bieži sauc par peldošo zemes.

nē bija u answere uz manu šaubu, ka par neitrālu un zemes

Kā kopēju terminu tās ir nulle volti, tomēr jūs varat arī ir "peldošā zeme", kas faktiski var būt vairāki volti virs / zem nulles voltu atsauces. Es labāk atšķirt tos visus ar "Zeme" ir nulle volti, "karkass", ir saistīta ar Zemes iekārtu un līdz ar to nulles un tad, izmantojot "0V" signālus, ja tā ir nulle volti. Analogā Ground, Ciparu zemes utt visu var tur nedaudz lielāks / mazāks par nulli atkarībā pieteikumu tāpēc būs nepieciešama rāda tāpēc, shematisks.

grittinjames, ASV, Neutral ir pašreizējā uzskaites atgriešanās ceļu uz cilpas. Zeme ir drošības ceļš, kas tiek sniegta gadījumā, ja neveiksmes, piemēram, īsa no "karsto" vadu ar kabinetu. Tas nodrošina, ka, cita starpā, slēdžiem būs ceļojums klātbūtnē šādas vainas. Zemes vadu, kas normālos (ne vainas) nosacījumus, veic ne strāvu. Zemes un nueutral vadi ir savienoti kopā, pie elektroapgādes paneļa, un galu galā ir saistīti ar Zemes zemi caur zemes stieni. Neitrāls vads ir balts. Zemes vads ir tukša vai zaļā krāsā. Skatīt NEC (Valsts elektrības kodekss), kuri pieejami jebkurā pienācīgas bibliotēku, lai saņemtu sīkāku informāciju. Es neesmu iepazinies ar Eiropas vai Āzijas standartiem, bet man ir aizdomas, ka tie ir līdzīgi. Sveicieni, Kral

Es piekrītu mr Kral. ja nav savienojuma b / w neitrāla un uz zemes, kā mēs r saņemt triecienu, kad mēs r pieskaras fāzes. tas norāda, neitrāls ir saistīts daži tika uz zemes. kādēļ ir requered [quote = Kral] grittinjames, ASV, Neutral ir pašreizējā uzskaites atgriešanās ceļu uz cilpas. Zeme ir drošības ceļš, kas tiek sniegta gadījumā, ja neveiksmes, piemēram, īsa no "karsto" vadu ar kabinetu. Tas nodrošina, ka, cita starpā, slēdžiem būs ceļojums klātbūtnē šādas vainas. Zemes vadu, kas normālos (ne vainas) nosacījumus, veic ne strāvu. Zemes un nueutral vadi ir savienoti kopā, pie elektroapgādes paneļa, un galu galā ir saistīti ar Zemes zemi caur zemes stieni. Neitrāls vads ir balts. Zemes vads ir tukša vai zaļā krāsā. Skatīt NEC (Valsts elektrības kodekss), kuri pieejami jebkurā pienācīgas bibliotēku, lai saņemtu sīkāku informāciju. Es neesmu iepazinies ar Eiropas vai Āzijas standartiem, bet man ir aizdomas, ka tie ir līdzīgi. Sveicieni, Kral [/quote]

[Quote = grittinjames] Es piekrītu mr Kral. ja nav savienojuma b / w neitrāla un uz zemes, kā mēs r saņemt triecienu, kad mēs r pieskaras fāzes. tas norāda, neitrāls ir saistīts daži tika uz zemes. kādēļ ir requered [/quote] Dažos gadījumos nav pat nepieciešama, zeme tiek izmantota kā atgriešanās ceļu, un šādā gadījumā zemes veidlapu kaut kas pazīstams kā nomaldījies spriegumiem. Citās vārdiem sakot, potenciālu starpība starp diviem punktiem augsnes (zemes), jo atgriešanās strāva ir pazīstams kā nomaldījies spriegumiem. Var būt pat nāvējošs, un ir pazīstams apnikt govis. http://www.wisconsinpublicservice.com/farm/investigations.asp http://www.uwex.edu/uwmril/pdf/StrayVoltage/03_What_do_we_know_about_Stray_Voltage.pdf [url ] http://www.emfrelief.com/stray.htm [/url] Tas bija ļoti bieži varbūt 50-60 gadu atpakaļ, kad delta sadalījums bija Comon. Mūsdienās, neitrāla vai atgriešanās ceļš ir sniegta. Tomēr, ņemot vērā svārstības izplatīšanas tīkla potenciālu neitrāli vai ar ļaunu zemējumi var nebūt tāds pats kā uz zemes, un līdz ar šoku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back