plz help!

R

rashmu

Guest
Hello evryone .. esmu jauns biedrs šā forum.I esmu pēdējo gadu BE students veic projektu Microcontroller (8.051), izmantojot GSM.Its sauc tālvadības paziņojums board.We r izmanto sony erricson W302 mobilo ierīci kā modem.It atbalsta AT komandas PDU mode.We hav pārbauda to, izmantojot hyperterminal.We hav savienots mobili, lai mikrovadības izmantojot tās datacable un USB uz RS-232 converter.But mēs r nevar iegūt atbildi kustīga microcontroller.We r izmantojot zibspuldzi maģija un brauc programmatūru lejupielādēt programmu, lai kontrolieris un mēs r izmantojot AT89C51 flash kuģa sākotnējās programming.Can anybody help me noformēšana neesmu secinājumu nekādā veidā, un tā mazliet urgent.Thanking u iepriekš.PLZ Dont prātā lasījumā šāds liels query.I būs ļoti nepacietīgi gaida atbildi ...

Man bija problēmas ar USB-RS-232 pārveidotājiem.Vai ir veids, kā iegūt tīru RS-232 signālus tieši pie interfeisu uc?

Vai jūs tiešām zondes signāls UC PIN, lai redzētu, vai tā izpaužas tur?Pārbaudiet, un Baud Rate.

Arī savienojumu ar UC izmantojot Hyperterminal un saņemt to darbu, kā pirmais.Šajā likvidēs visas citas lietas inbetween un ļauj jums pārbaudīt savu kodu.

Hi .. kā iesaka u, es mainīja bodu likme mobile.It faktiski 115.200, un savienojot to ar hyperterminal, i mainīt to 9600.The bodu likme 8.051 arī pats ... bet es šaubos vai šis iestatījums saglabājas pats pēc izņemšanas mob no PC.Also u hav teicis, lai mēģinātu, savienojot apstrādātājs hyperterminal.Can u abpus man pastāstīt, kā tas ir darīts n, ko var pārbaudīt, darot to? Arī mēs tikko pārbaudīta TX n RX pin kontroliera pēc lejupielādēšanas PGM n izpildes tā. (MC tika iekļauts maizes padome) Mēs faktiski ieguva augstu signālus abos no tiem (aptuveni 5 volti). No šī mēs varam secināt, ka mēs hav saņēma atbildes frm mobilais? gaidīs atbildi .. bye

No jūsu atbildes es nesaprotu, ja kaut kas nestrādā.
Vai Jūs būtu konkrētāks?Vai jums izdevās izveidot sakarus starp UC un modems?
Vai Hyperterminal pieslēgšanas darbiem?Tas palīdzētu novērst visus jautājumus, kas saistīti ar USB-RS-232 konvertors.

Ok .. wat i faktiski bija, es saistīts mikrokontrolleru un mobilo izmantojot (no mobilā beigas) datacable, sieviete, sieviešu USB savienotājs un usb-rs-232 converter.We ir uzstādīts MC uz maizes klāja un hav izmanto max -232 also.We izmēģinājumi pin nosūtīt augsta signāls, kas norāda datu pārraide (komandu mob), kur mēs to get augstsprieguma (thats ap 5V). Arī mēs saņēmām lielu spriegums saņemt pin too.I šaubām varam ar šo pieņēmumu, ka saņemt pin ir augsta bcoz tā saņem atbildi no mobilā? Viena lieta ir tā, ka abi tapām ir augstas vienlaicīgi, bet mēs parasti sagaida saņemt pin augsts pēc tx pin iet zemu ... labi? Līdz ar to var u plz man pastāstīt, kā mēs varam pārliecināties, ka abi r sazināties? Arī ru pārliecināts, ka mēs varētu izmantot mobilo ierīci kā modemu šajā gadījumā? Es aicinu šo bcoz mobilā nereaģē tādā veidā (kā tas reaģē, kad tā savienota ar PC) I tiešām nav ne jausmas par to, kā savienot mikrokontrolleru uz hiper gala? U teikts, ka WÜD likvidēt visus jautājumus, kas saistīti ar pārveidotāju .. labi? Plz man pastāstīt, kā sasniegt it.Thanks par ur atbilde ... gaidīs nākamo viena ... atā ...

Līniju skaits būtu liels tikai tad, ja dīkstāves, kas lielāko daļu laika, bet, ja ir dati ir jābūt pākšaugu dodas uz 0V.Jūs varat redzēt tikai tiem, kam jomā, ne ar mērītāju.

Savienot MAX232 tieši datora seriālo portu.Jums tad būtu talikg uz mikro tieši.Sūtīt rakstzīmes no tastatūru, lai UC un redzēt, ja tā reaģē tā, kā vajadzētu.

Ya thats taisnība ... coz mēs pēc tam konstatēja, ka visas pozīcijas ir augstas there.We pārbaudīt CRO.We gremoklis skatīt pākšaugu ļoti īsu laiku ... Viena šaubu, ka ir arised ir tas, ka dators vajadzīgs mobilais vadītājs atzīt to kā modem.Then nav mikrokontrolleru arī to prasa? Ja tā, tad tā pieprasa vadītāja PGM, kas sadedzina vērā kontrolieris, kas ir diezgan sarežģīta na ..? Wat Es domāju, ka mēs r tikai veicot secīgiem sakariem ar MC n līdz ar to tās nav nepieciešams, ka tā shud atzīst mob kā modemu ... Vai tas ir ok? Plz noskaidrot šis me.Also teicis, lai izveidotu savienojumu max232 IC seriālo PC.Es iedobt iegūt, kā to darīt .. Can u plz tell me to sīki ....?.. thanks a lot ...

Es nedomāju, ka ir nepieciešams atzīt modemu.Viss, kas Jums jādara, ir secīgiem sakariem

MAX-232 vienkārši ir savienots ar PC: TxD uz RxD abos galos, tas arī viss.MAX232 ir tikai interfeisu starp datoru un MCU.

hi .... pieslēgties max232 uz PC shud mēs izmantojam rs-232 portu, ņemot vērā aiz CPU? arī i got to knw apm sumthng sauc par "sms ailē" no net.They teikt tā ierīce, kas pārveido īsziņu no mobilā no PDU mode teksta mode.Do u hav jebkura ideja apm it? Vai jums ir d tirgū? Kopš mobilo mēs r izmantojot darbojas tikai PDU mode, šī ierīce būs ļoti noderīga, lai mums ... Plz pasakiet man, u knw sumthng apm it ... thanks a lot .. bye

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back