A
afti_khan
Guest
dear ......., [izmērs = 18]Es esmu students pēdējo gadu elektrotehnika.Es esmu darba manā gala gada projektu, bet theres dažas problēmas.mans projekts ir attēlota kā saskaņā ar:a tastatūra ir interfaced ar 8051 UC osta-1.pin of the 555 timer & the timer is configured for 38kHz square wave.On the output pin of the 555 i've placed an IR LED with a 15ohm resister( the 555 is getting Vcc=5V).ar TXD pin no UCEsmu saistīts ar reset
pin no 555 taimeris & taimeri ir konfigur 38kHz kvadrātveida wave.On izvades pin no 555
Esmu izraisījusi IR LED ar 15ohm pretojas (no 555 ir kļūst Vcc = 5V).Uztvērējs modulis ko
es esmu izmantojot ir TSOP1738.
Produkciju no TSOP1738 dod RXD pin no 8051 UC.
saņemot derīgu 8
files.tar.gz kontrolieris par uztvērēja pusē papildina mazliet par ostas-1.Problēma ir tā, ka diapazons ir mans projekts ir ļoti zems.
Kas man jādara?PLZ help me, cik drīz vien iespējams bcz manu projektu iesniegšanas datums ir tuvojas[/size]
Es būtu ļoti thnkful-U
[/ b] [/ size] [/ b]
pin no 555 taimeris & taimeri ir konfigur 38kHz kvadrātveida wave.On izvades pin no 555
Esmu izraisījusi IR LED ar 15ohm pretojas (no 555 ir kļūst Vcc = 5V).Uztvērējs modulis ko
es esmu izmantojot ir TSOP1738.
Produkciju no TSOP1738 dod RXD pin no 8051 UC.
saņemot derīgu 8
files.tar.gz kontrolieris par uztvērēja pusē papildina mazliet par ostas-1.Problēma ir tā, ka diapazons ir mans projekts ir ļoti zems.
Kas man jādara?PLZ help me, cik drīz vien iespējams bcz manu projektu iesniegšanas datums ir tuvojas[/size]
Es būtu ļoti thnkful-U
[/ b] [/ size] [/ b]