plugged VIAS

S

san2004

Guest
Dear frnds,
Masveida ražošana 6 kārtām padomju kādi VIaS vislabāk?
Mums ir teicis tos expoed VIaS bet viņi prasa, vai kontaktdakša tiem solder maskas vai tikai uz tiem solder mask?
Kādas ir tikt galā VIaS ar solder maskas un mums vajadzētu darīt priekšrocības, ko?
Thanks in advance,
Byeeee

Čau,

Jūs varat iet caur šādu pavedienu ievietoti šajā forumā
ftopic270664.html

Ricky

Jums nav plug izmantojot solder maskas.

Jūs pievienojiet Jūsu VIaS slēgti ar dažādiem vadošiem materiāliem (sudraba, īpaši izstrādāti pasta, uc) ... bet ne epoksīda.

Aizsērēšanas Jūsu VIaS (ar vadoša materiāla) ļaus labāk savienojumu, un caurumi būs bez korozijas laikā.

Kempings (aizsērēšanas ar lodēšanas pretoties) palīdz apkopot fine pitch komponentiem (BGAs), jo tā samazina iespēju, šorti, bet citi nav, ka nav reālas priekšrocības, ko es varu pateikt.Jūs pat varētu būt problēmas ar ķīmiju iegūt noteiktas stobrs VIa un korozijas to laika gaitā.

Patiešām atkarīgs no veida kuģa tu ražo.Ja tie nav augsta blīvuma plātņu Es ieteiktu atstājot tās pakļautas.

Mani 2 centi.

Dear frnds,
Kad man lūdza šo jautājumu pārdevējs, ka, izmantojot kurā vadoša materiāla viņi gatavojas pluug VIaS?Bet es saņēmu atbildi, ka "Viņi gatavojas spraudni VIaS ar tostarp visi ar ICs VIaS MASK SOLDER".
Tas ietekmēs darba padomēm?
Thanks in advance.
Byee ...

Skatīt manu punktu par Telts vietas ...

Jūsu dēļi strādās labi.

Kā pātagas cirtiens, es neesmu informēts tikt galā ar lodēšanas masku kā parasti tehnoloģiju.Tomēr ir atšķirīgi mērķi tikt galā, kam var būt dažādi risinājumi:

- Stop lodēt wicking ar pakļauti pad VIaS
- Paaugstināt siltuma vadītspēju VIaS
- Palielināt elektrovadītspēja VIaS
- Laist caur iekšējo spilventiņu ar pilnu elektrisko un mehānisko funkciju, piemēram, 0,5 mm/20 mil BGA pad

Man agrāk izmantoja šo tikt galā veidi
- Izmantojot aizpildīt ar nonconductive materiāla, virsmas apstrādi un solderable galvaniskie varu segt (ko Ilfa, Vācijas un Merix, ASV)
- Izmantojot aizpildīt ar siltuma vadoša materiāla, virsmas apstrādi, kas nav solderable virsmas (lētāk nekā pirmais risinājums, ko sniedz WUERTH, Vācija)

Es domāju, ka uzpildes VIaS ar lodēšanas masku varētu būt iespējama īpašu solder maskas procesus.Es šaubos, ja tā sasniedz tīru, solderable virsmu ap izmantojot, piemēram, ir pakļauti pad.Ja tā, tad tas varētu būt interesants ar aizpildiet variants.Vai jūs, attiecīgi minētais ražotājs, dod fotogrāfijas parāda, izmantojot apdares detaļas un arī pateikt, ko piemēro, izmantojot parametru (drill izmēru, malu attiecība)?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back