Pls paskaidrojiet lietošanas Bezgalīgās gan / For cilpa Firmware

• Thread starter senthilnathan.rajesh
  • Start date
S

senthilnathan.rajesh

Guest
Vai jūs varētu lūdzu, paskaidrojiet nozīmi bezgalīga, kamēr cilpa ar galvenā funkcija jebkuru firmware. (Piemērs: firmware Blinking LED izmantojot 8051) Vai cilpa nepieciešams, lai nepārtraukti darboties Firmware vai var būt tas ir par darbības plānotājs ...?

Bez infinite loop programma darbosies amok kā procesors izpilda ārpusprogrammu atmiņu.

Esmu atbildējis uz šo jautājumu citu pavedienu, bet šeit iet: Kad jūs sasniedzat beigām, savu kodu apstrādi, instrukciju rādītājs turpinās palielināšanai un izpildes kodu. Pieņemsim, ka es 45k no 64k mikroshēmā. Kad es hit beigās manu kodu, es turpināsies 45k - 64k diapazonā. Es nevēlos to, jo iepriekš 45k informācija nav prognozējama. Es gribu, lai saglabātu zināmu īpašības, tāpēc es sēdēt programmas infinite loop beigās programmu. Jūs varat arī vienkārši ir programma cilpa, bet punkts ir jums nepieciešams, lai saglabātu īpašības jūsu zināms programmu, lai tā neko nedara neprognozējams.

Un tur ir vēl viens iemesls. Lielākā daļa no micocontrollers prasa aptuveni intialization posmu pēc reset. Parasti tas inicializācijas aizņem kādu laiku (pat simtiem milisekundēs), un ir vēlams veikt tikai vienu reizi. Ja infinite loop nevarētu pastāvēt, ja programma counter iet pāri 64K diapazonā tas atgriežas, lai risinātu 0 un atkārtoti izpildīt inicializācijas. Tas būtu tāpat kā reset rodas katru reizi programmas skaitītājs iet pa programmas atmiņas diapazonā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back