pls Man vajag brīvu pilnu bezmaksas PCB programmatūra

E

ehico16

Guest
priecē Man vajag brīvu pilnu bezmaksas PCB programmatūru ar auto maršrutēšanu

Hi, ir bezmaksas programmatūras sauc DipTrace. Just do Google meklēšanu, lai atrastu:) Ar sveicieniem, Sabzi

hi i dont know, ja KICAD vai GEDA ir autorouting, bet tie ir jauki brīvā PCB dizains paketes.

@ Buenos KiCad nāk ar autorouter. @ Sabzi DipTrace nav freeware. ep20k

Cadsof Eagle ir labs freeware PCB projektēšanas programmatūru, es neesmu pārliecināts par autorouting, tomēr tas ir labs programmatūras uz m.yasir

Freeware versija Cadsoft Eagle ir daudz citi ierobežojumi, kā arī: 1. Shematisks nevar vairāk par vienu lapu 2. Valdes platība ir ierobežota līdz 12 kvadrātcollu 3. tikai 2 slānis PCB var veikt, ja jūs vēlaties labu freeware, tad meklēt, kas paredzēti krekinga versija Altium Designer uz m.yasir

"Labs freeware, tad meklēt, kas paredzēti krekinga versiju @ ltium Designer" tā īsti "freeware". tā OK daudz cilvēku izmantot ieplīsušas programmatūru, bet citiem tas var būt unconfortable. tā, Kicad ir labs coice šajā gadījumā tā tiešām freeware. Un pietiekami labs, ja jūs dont vēlaties veidot 6 + kārtām ātrgaitas digitālo dēļi.

Čau Es sugest OrCAD 16, to atrast isohunt.com caur torent. Es esmu ļoti apmierināta ar ORCAD. Visbiežāk usde vidū profetionals.

Buenos, lai gan Altium dizainers nav freeware, bet tas ir ļoti visaptverošs PCB projektēšanas programmatūru. Krekinga programmatūra ir savas problēmas, jo daudzas iezīmes, krekinga programmatūras nedarbojas pareizi, kas varētu darboties, ja tas būtu juridiski registered.I arī novērtēt lietošanas likumīgi reģistrētas programmatūra. Vai jūs, lūdzu, pasakiet man, Web saite, no kurienes es varu lejupielādēt KiCAD. uz m.yasir

Lūdzu, apmeklējiet šo saiti, lai lejupielādētu jaunāko versiju un stabila versija KiCad [url = http://www.lis.inpg.fr/realise_au_lis/kicad/] Kicad [/url]

pleases man bezmaksas pilnu bezmaksas PCB programmatūru ar auto maršrutēšanas
mīļais, ko kādreiz programmatūra, ko izmanto, jums ir iemācīties tā pirmo reizi. Nr programmatūra darbu, ja vien jūs zināt, kā ievadīt izejvielām un konfigurēt programmatūru. Ir ļoti vienkāršs risinājums, ja Jums ir jaunas PCB projektēšana. Jūs varat izmantot CoralDraw. Es varu jums parauga dizainu, lai sāktu ar. Jūsu KMT ir ļoti mazs, jūs varat darīt.

Iemērkšana izsekot ir laba izvēle, ja ur strādā ar maksimālo dubultā slāņa PCB

Hi Izmantojiet protel tas ir salīdzinoši vienkārši.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 19:45 ---------- Previous post bija 19:44 ----------</span></span>
, ja u aprunāt atrast to pamati let me know.

Proteus profesionāli. tā ir autorouting iespēju, un arī tas ir Freeware

Proteus profesionāli. tā ir autorouting iespēju, un arī tas ir Freeware
Proteus freeware!! nice joks Varbūt jums vajadzētu pateikt, ka, lai Labcenter ... [Url = http://www.labcenter.com/ordering/cprices.cfm] Labcenter Elektronika - Proteus EDA / CAD Software - Tirdzniecības Cenas [/url] Alex

i izmantot kicad software.it ir atvērtā koda programmatūras un viegli izmantot. u var iegūt no zemāk saiti [url = http://kicad.en.malavida.com/download] Lejupielādēt bezmaksas KiCad 2011/04/29 angļu Windows [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back