PLL nervozēt, biežums un Linewidth (0.25um, 0,18 um, 90 nm, utt.)

J

john_cambridge

Guest
Sveiki, es esmu esmu jauns dizains, un bija pamatjautājums - par PLL ar noteiktu izejas frekvenci, piemēram, 500 MHz vai 1 GHz, cik lielā mērā būs nervozēt mainās linewidth samazinās? vai ir nervozēt vairāk saistīta ar frekvenci? Es paskatījos uz pāris specs (0,13 um 90 nm), un tā nervozēt vērtības šķiet par to pašu. Vai tas, šķiet, labi? Paldies, John

Es nezinu par līnijas platums, bet ciparu signālus, spriegums galvai ir liels faktors. Ja izlases troksni nemainās, 5V loģika ģimenes nāksies daudz zemāks fāzes trokšņu nekā 1,3 v loģiku ģimenei! Vienkāršas attiecības signāls / troksnis jautājumiem. Arī struktūras tipam ir liela ietekme. CMOS, ar intersticiālu slazdu valstīm, būs vairāk shot troksni nekā junciton ierīci.

Spriegums brīvo gabarītaugstumu nav kādu jautājumu. Tas ir malu likmi un izmaksu un sprieguma platums lineāro reģiona posma detektoru. Edge līmenis ir daudz daudz labāk smalkāka ģeometrijas procesus. Kas nav labāk, ir, cik daudz stuff cilvēkus pack kopā un kā cieši, padarot on-chip traucētāju; dzelzceļa lēkāt no visiem ātrāk pārejām no ne-tik ļoti atšķiras piedāvājuma izsekotu un bondwire induktivitāte, un tā tālāk. Tas nav vienkārši līniju fit. Pierast pie ka, ja jūs pakaļdzīšanās rādītāju uzlabošanas kaut analog bez izejvielas biežumu vai jēlcukura sprieguma. Jums vajadzētu būt tik laimīgs, ka atsevišķa ierīce troksnis ir galvenais. Ja Jums rodas nopietni par mērīšanas nervozēt jūs atradīsiet, ka ir ļoti grūti iegūt instrumentiem lasījumā droši zem 10pS. Ļoti dārgi "jomu, un daudz darba, lai attīrītu savu sola katru trokšņu avotu, uc Jūs varētu redzēt robežu mērīšanas vairāk nekā patiesībā. It īpaši, ja tas ir ražošanas ierobežojums ATE, kas ir jānodrošina, tas ir iespējams veids, kā sandbagged un visu par ATE platformas ierobežojumi.

Jā, ir tas pats, kad kāds mēģina izstrādāt labāko jutīga ar zemāko trokšņu grīdu uztvērēju, kad faktiski saņem frekvenču joslā, ir desmit reizes trokšņaināko nekā RX troksni stāvs (vairāku faktoru dēļ, kā: elektropārvades līnijas, CATV, aizdedzes, rūpnieciskās , šūnu, radari, laika ziņas, debess / Saules). Drīz, pateicoties tik daudz trokšņu, mums konstrukciju crappy uztvērēju un izmantošanu kW Pārraides jauda :)

Jā, ir tas pats, kad kāds mēģina izstrādāt labāko jutīga ar zemāko trokšņu grīdu uztvērēju, kad faktiski saņem frekvenču joslā, ir pāris reizes trokšņaināko nekā RX troksni stāvs (vairāku faktoru dēļ, kā: elektropārvades līnijas, CATV, aizdedzes, rūpnieciskās , šūnu, radari, laika ziņas, debess / Saules). Drīz, pateicoties tik daudz trokšņu, mums konstrukciju crappy uztvērēju un izmantošanu kW Pārraides jauda

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back