pll Indukcijas sildītājs

E

emperor110

Guest
Dear all sveiki man ir 1kW indukcijas sildītājs, kas izmanto half bridge pārveidotājs ar 80khz pārejot frequency.I vēlaties dizaina pll par to, bet man nav ideju, kā to darīt. varētu lūdzu guide me?

Kāpēc jūs vēlaties PLL? Nepieciešamība komandu precīzu frekvenci? Šķiet, piemēram, radot 80kHz var izdarīt pietiekami labi, ar daudz vienkāršāku oscilatoru.

[Quote = dick_freebird] Kāpēc jūs vēlaties PLL? Nepieciešamība komandu precīzu frekvenci? Šķiet, piemēram, radot 80kHz var izdarīt pietiekami labi, ar daudz vienkāršāku oscilatoru. [/Quote] procesa laikā apkures magnētiskās īpašības sagatave mainīsies izraisošās pārmaiņas induktivitāte darba spoles un tad rezonanses frekvence darbu spoli un capacitive tvertnes mainīsies too. tāpēc man ir nepieciešams PLL melodija komutācijas frekvence ar rezonanses frekvenci.

Tīri runā, PLL ietver bloķēšanas mainīgā oscilatoru frekvences uz ārējās atsauces. Acīmredzot tas tā nav gadījumā savu pieteikumu. Bet, iespējams, fāze detektors parasto PLL dizains var tikt "ļaunprātīgi", lai melodija oscilators, lai panāktu rezonanses nosacījums indukcijas sildītāju slodzes ķēdē. Sākumā jums ir jādomā par piemērotu rezonanses kritērijs jūsu ķēdē.

Hi emperor110, Jūs to varat izdarīt 2 veidos 1. Mainiet savu Oscilators būt VCO. Vai 2. Mainiet savu rezonanses ķēde ir tuning ķēdes, lai atbilstu rezonanses punktu, mainot kondensatora vērtību (kas savieno dažus vairāk vai atvienot kādu kondensators saskaņā ar procesa posmi).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back