PLL fāzes trokšņu simulācijas problēmu

S

siboy

Guest
Mēs varam simualte fāzes trokšņu no PFD, LP.VCO, dalītājs, tad troksnis ir izvesti caur viņu pašu transferfunction uz VCO produkciju. Tāpēc es varu pievienot šos troksni izejas kopā, lai iegūtu kopējo Nosie. Mans jautājums ir kādi trokšņa mums būtu, ja simuate trokšņa katra moduļa, fāzes troksnis, vai trokšņa sprieguma un trokšņa pašreizējo atbilstoši katra transferfuction? Paldies jau iepriekš!

[Quote = siboy] Mēs varam simualte fāzes trokšņu no PFD, LP.VCO, dalītājs, tad troksnis ir izvesti caur viņu pašu transferfunction uz VCO produkciju. Tāpēc es varu pievienot šos troksni izejas kopā, lai iegūtu kopējo Nosie. Mans jautājums ir kādi trokšņa mums būtu, ja simuate trokšņa katra moduļa, fāzes troksnis, vai trokšņa sprieguma un trokšņa pašreizējo atbilstoši katra transferfuction? Paldies jau iepriekš [/quote] Sveiki, Man nav ne laba ideja par savu problēmu, bet es varu ieteikt jums citu forumu, kur es domāju, ka var atrisināt jūsu problēmu.! http://www.designers-guide.org veiksmi. Jeff

Paldies! Es mēģināšu forumu vēlāk. Manuprāt, man vajadzētu saņemt fāzes troksnis, trokšņa sprieguma vai trokšņa pašreizējo atbilstoši bloka transferfunction, ti, fāzes troksnis VCO un dalītāju, troksnis pašreizējais PFD un maksas sūkni, trokšņa sprieguma cilpa filtru. Vai tas ir labi?

[Quote = siboy] Mēs varam simualte fāzes trokšņu no PFD, LP.VCO, dalītājs, tad troksnis ir izvesti caur viņu pašu transferfunction uz VCO produkciju. Tāpēc es varu pievienot šos troksni izejas kopā, lai iegūtu kopējo Nosie. Mans jautājums ir kādi trokšņa mums būtu, ja simuate trokšņa katra moduļa, fāzes troksnis, vai trokšņa sprieguma un trokšņa pašreizējo atbilstoši katra transferfuction? Paldies jau iepriekš [/quote]! Es domāju, ka jums var mēģināt izmantot trokšņa jaudu.

Protams, mums vajadzētu izmantot trokšņu jauda. Bet kā to izpaust? Izmantojiet ^ 2 vai V ^ 2? Šī ir mana problēma. Es domāju, ka es esmu atrast atbildi. Mums ir jāizmanto pilnvaras saskaņā ar tās transferfunction.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back