plūsmas kājām divtaktu SMPS

E

eem2am

Guest
Sveiki, Kā pārtraukt "plūsma kājām" in bezsaistes push pull pārveidotājs? to nevar izdarīt ar pašreizējā sajūta, jo tas nozīmētu slodzes strāvas tiek pārtraukta?

Tas bija nopietna problēma ar, izmantojot BJT ir, bet ne ar MOSFETs

Thankyou E-dizains, ir ok MOSFETs, jo tie "break-virs" laimīgi, kad piesātinājuma notiek?

MOSFETs ar to Ron saņemot pozitīvu tempco tendence auto līdzsvaru jebkurā plūsmas nelīdzsvarotību. Citas fix būtu izmantot esošās režīmā kontroli.

Paldies E-dizains, ref pašreizējo režīmu kontrole, i woul dhave domāju, ka būtu juts beigās nogriežot slodzes strāvas? Primāro, slodzes strāvas būs diezgan nedaudz vairāk nekā magnetizēšanas strāvas, tad kā es varu tikai nogrieztas, kad magnetizēšanas strāva ir pārāk augsts. Pēc piesātināta notiek un pašreizējo iet prom es varētu samazināt-off, tad, bet tad kārtējie jau būs pieaudzis stipri augstas?

Tas tiek darīts ar "impulsa ar impulsa" strāvas ierobežošanas. Lielākā daļa mūsdienu mikroshēmas, piemēram, SG3525 un pēc ir šī iespēja. Kāpēc tu tik bažas par šo problēmu? Ja jūsu transformators ir pareizi projektēti un būvēti, un brauc ar MOSFETs tas būs nav jautājums. Nevienlīdzīga volts / Otra problēma nāk no BJTs ar to uzglabāšanu laika problēmas. Tas nav gadījumā ar MOSFETs un Rons ar apkures centīsies labot strāvas maksimumu katrā posmā PP transf.

Es redzu šo iespēju: - In sprieguma kontrolētos push-pull, uzņemas dizains ir pietiekami simetrisks nav nepieciešami šādi īpaši pasākumi, lai apstrādātu plūsmas kājām . Tas ir, kas visvairāk dizaineri darīt, es domāju. - Stimulēt vai ar roku aprēķinātu plūsmas efektu kājām ar savu pašreizējo parametriem nevis padarīt vispārīgo apsvērumu. Noteiktu, vai iespējams, pašreizējā nelīdzsvarotība ir pieņemams. (Lai gan Elementary Electronic Jautājumi forums ir par vispārējo apsvērumu vietu ...) - izmanto pašreizējo režīmu kontroli - Izmantojiet sprieguma režīma kontrole ar papildus pašreizējo līdzsvarošanas ķēdes

Čau, Man ir tikko uzcelta un pārbaudītas push pull, izmantojot pašreizējo režīmu ar MC34025 PWM kontrolieris. Tas bija tikai 10 W bezsaistes pārveidotāju, bet MOSFETs uzreiz ieguva patiešām karsts. Man ir mainījušies darīt viens tranzistors priekšu pārveidotājs tagad, un tas ir labi. Es būtu preffered push pull, jo tas ir mazāk sprogoties straumes vidējā, bet tie FETs ir cepšanai! Esmu pārliecināts, ka pat ar pašreizējo režīmu, push pull nekādas jēgas, jo tas nebūs iespējams atšķirt magnetizēšanas pašreizējais no slodzes strāvas?

Jums ir jābūt dara kaut ko ļoti nepareizi. Man ir izveidojuši daudz PP rūpniecības un pat militārām vajadzībām pārveidotāji, izmantojot MOSFETs līdz pat vairākiem 100 ir vati, un nekad nav bijis pamata soļu problēmu. Varbūt problēma ir ar jūsu maksimālo plūsmu aprēķina PP transformatoru vai darbības izbeigšanas un izmanto būvniecībā.

Es esmu pārliecināts, ka pat ar pašreizējo režīmu, push pull nekādas jēgas, jo tas nebūs iespējams atšķirt magnetizēšanas pašreizējais no slodzes strāvas?
Nav nepieciešams atšķirt. Pašreizējo režīmu kontrolierim pielāgojiet darbības ciklu, lai panāktu vienādu strāvas maksimumu, gan pusgada ciklu, kas būtu pietiekams, lai novērstu no piesātinājuma.

thankyou FVM, es domāju, ka es redzu, bet ..... Slodzes strāvas minēto primāro būs tāpat kā nedrīkst būt ievērojami lielāks apjoms nekā magnetizēšanas strāvas push pull. -Pašreizējā sajūta rezistors, nedrīkst nogrieztam šajā pantā minētos slodzes strāvu, tāpēc būs pietiekami lielas, lai tā neatslēdz šo pašreizējo ... tas nozīmē, ka tas nav nepieciešamo jutību precīzi nozīmē magnetizēšanas strāvas laikus .... magnetizēšanas pašreizējo tādējādi palielinātu līdz nepatīkami līmeni pirms tam ir ierobežota? -Jūs tam piekrītat? Es uzskatu, ka puse tilta un pilnu tilta izmanto arī bipolāru plūsmas virza transformatoru un neviens inženieris varētu darīt tos bez tilta vāciņu, jo baidās flux kājām .......... tāpēc es domāju, ka arī ...... plūsmas staigāt būtu jābaidās, jo push pull problēma ir, ......... tur ir nekur push pull, kur vāciņu var novietot, lai apturētu plūsmu kājām?

-vai Jūs piekrītat šim?
nav inženieris varētu darīt tos bez tilta vāciņu, jo baidās flux kājām
Parasti es ņemšu līdzstrāvas nozīmē, lai atceltu unysmmetries. In vienpolāri divtaktu shēmas, kā aprakstīts, sasniedzot nu vienāda vidējā vai pīķa strāva abos rezultātu kontrolieris ir tāda pati ietekme. Vāciņu var izmantot pusi tilta vai rezonanses-pārveidotāju shēmas, kur tas ir klāt anyway.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back