plānošanas neizdevās un pārbaudīt kļūdas pēc adreses 0000h

A

amiel m.

Guest
Tēma: Palīdziet! Plānošanas neizdevās un pārbaudīt kļūdas pēc adreses 0000h

plss Somebody help me par manu problēmu plss!Man jau ir mplab no mikroshēmu ģenerēšanai Hex (komplektēšanas) un citu programmatūru, IC-Prog iekraušanai no Hex vērā pic chip 16f84A vai 16f84.plss, pacietību par mani!IAM a iesācējs par šo jautājumu!Mana problēma ir tā, ka, kad es, izmantojot programmatūru, IC-Prog vai citu programmatūru Wpicprog un sākt noklikšķiniet programmēšana vai pārbaudi poga bija ziņa, šķiet, ka ir ----------- plānošanas neizdevās un pārbaudīt kļūdas pēc adreses 0000h - -----------!!!!!!Es nezinu, kā to salabot, !!!!!!

kādi konfigurāciju un aparatūru pārbaudīt Vai man ir config un mainīt !!!!!!!!!!
i ned Jūsu atbilde plssssssss !!!!!

pārbaudīt rokasgrāmata programmatūras, daži plānošanas softare nepieciešama speciālo "header" sākumā jūsu pieteikumu programmu, lai pārbaudītu, tādā gadījumā jums ir uzrakstīt dažas kods tur pateikt plānošanas programmatūras pamatregulas info no jums programmām.

izmēģināt dzēšana mikroshēmā pirms plānošanas, tad atrast kādas labas Hex lietu uz tīrsvara, ka mikroshēmā un mēģiniet iekraušana, ka par to.
kāds programmētājs jūs lietojat?

No manas pieredzes, tas var būt vai nu ir problēmas ar savu programmētājs shēma, vai jūsu PIC ir busted, vai arī jūs panākusi zināmu nepareizu sastāvos par ICPROG.Es varu tikai runāt vārdā ICPROG coz Es nezinu citu programmētājs programmatūru.

Pārbaudiet, vai jums ievietots programmētājs un PIC ar vienu un to pašu COM portu, kas norādīts ICPROG.Atveriet Hex failu ICPROG, izvēlieties pareizu PIC, tieši i / o, konfigurācijas uzstādījumus (OSC) un programma to.Ciktāl man zināms, pirmā lieta, ICPROG darīs ir dzēst saturu, PIC, un programma, tad pārbaudīt.

Ja tas joprojām nav darba, varbūt tur ir problēma jūsu programmētājs.Izmantot JDM programmētājs ķēde OLIMEX ICSP programmētājs, un noteikts JDM in ICPROG.Tā strādāja kārtīgi.Vai esat pārliecināts, ka programmētājs jūs izmantojat ir viens konfigur ICPROG?

HAI

Check pareizai spriegumos jūsu datortehnikas, apmeklējot uzstādījumus izvēlnē ICPROG.

Ziņa nozīmē, ka programmētājs circuit (Hardware)
nesamaksā apdegums vērtību noteiktā Hex fails vērā atrašanās vietu, kas chip.In Jūsu gadījumā, pirmajā programmas memmory vietā.

Lielākā daļa probabile iemeslu.nepareiza vai nav pareizs programing sprieguma, lai mikroshēmā.

nākamā pārbaudiet Hex fails laika jebkura kļūda pirmo Hex vērtība ir lielāka nekā 3FFF. (Nr. izredzes ICPROG, kas ir šīs pārbaudes izbūvētas in)

Jūsu aparatūras spriegums ir kļūdains.

Izveidot VPP in ICPROG un pārbaudiet, kas MCLR pin mērķa.Picstudent

Sveiki, es domāju, ka gandrīz katram, kurš ir izmantojis IC-Prog ir saņēmusi šo kļūdu kādā brīdī.I know I did.Daži quesitons:

Kas programmētājs jūs lietojat?
Vai jūsu PC klēpjdatora vai desktop?
Kāds ātrums ir šo PC?
Kas OS jūs lietojat?Win2000/XP nepieciešamas dažādas iestatījumus programmatūru.
Cik ilgi ir jūsu sērijas kabelis?

Diemžēl, ka "pārbaudīt kļūdas pēc adreses 0000h", ir kļūda, kad gandrīz jebko, ir nepareizi.Tā kā, lai gan tās plānošanas, PC netiek jebkādu "atgriezeniskā" tā tikai uzņemas mikro ir tur, un sāk programmu.Bet, ja tā pārliecinās's, tas ir vienīgais laikā tā pārbauda, vai mikro ir tur, powered uz augšu, un programmēt.Ar datoru nevar "jālasa kā" tu micro.Theere varētu būt daudzi iemesli.

Ja tas nav pēc adreses 0000h, tad tas nav tiesības sākumā.Tas ir iespējams, problēma ar jūsu seriālo,, un programmatūra spējai piekļūt to (2000/XP nepieciešama papildu uitility, tāpēc nav windows programmas var tai piekļūt).

Tāpat, pārbaudītu, vai jums aparatūru, tāpat kā citi ierosināts.Ja Jūs tikai vēlaties programma ir F84A (vai citu PIC 18 pins mikro's), tad tas ir stabils un vienkārši programmētājs dizains:

http://www.semis.demon.co.uk/uJDM/uJDMmain.htmAnthoer lieta.Try "lasīšana" mikro.Ja jums visiem "FFFF's tad mikro ir powered, dzēšanu, un jums ir lasījumā to pareizi.Pēc tam tā var būt problēma ar VPP / MCLR sprieguma, būtu> 13v.

Tomēr, ja Jums 0000's tad jums nav lasījums tā pareizi, un kaut kas ir nepareizi.

Jebkuru citu Hex numuriem, iespējams, būtu jūsu programma jums lejupielādēt jūsu chip, kad pēdējā programmēt tā, tā tikai jūsu pārliecinātos, ka neizdevās.

IC-Prog ir forums, un tā pilns ar jautājumiem, kā šis.Uzdot tur, es
esmu pārliecināts, ka kāds zina, kā noteikt to.Labu veiksmi,

BuriedCode.

Tas var radīt daudz lietas.

Bet vai jūs varat vispirms jāpārliecinās, ka spriegums attiecībā uz / MCLR / Vpp pin ir 13V?Vai jūs varat pārbaudīt, vai Vcc ir pareiza?Ja Vpp nav 13V, PIC netiks ievadiet plānošanas režīmā un jūs lasīt nullēm, ja daļa bija kods aizsargā iepriekš.Atzīmējiet šo spriegumu uzmanīgi,
man bija attēli ja nedaudz mazāka sprieguma, kas viņiem neizdoties.

Vēl viens tests, es darītu, lai pārbaudītu programmētājs ir likvidēt PIC no programmētājs un pievienojiet PGD pin uz Vcc caur 1k rezistors (nedaudz uzdeva rezistors, kas programmētājs, starp Vcc un PGD).Tad "programma".Tas, protams, neizdodas, bet atpakaļ dati vairs nav jābūt 0000, bet 3FFF.
Ja tā ir atgriešanās 3FFF, tad komunikācija starp PC un programmētājs, šķiet, ir OK.Else, ir kaut kas nepareizi ar programmētājs / komunikācijas.

Ja tā atgriežas 3FFF un spriegumi ir OK, tad iespējams PIC netika izdzēsti pareizi, kas varētu norādīt, programmatūras nedarbojas pareizi.
Vai, tā var tikai to, ka PIC ir nepietiekams.

Tomēr daudzas citas lietas var aiziet nepareizi, kas programmētājs: varbūt PGC signāls nav nokļūt PIC.Ja jums ir joma, varat pārbaudīt, ka.Ja tā nav, varbūt jums ir mazs runātājs / austiņas, ka varat savienot starp tapu un zemes un ieklausīties.Ja viss ir OK, Jums vajadzētu uzklausīt dažus pīkstieni, bet programmētājs mēģinājumi program / pārbaudīt daļu.Ja jums nav dzirdēt pīkstieni, tad vai nu programmētājs ir trūkumi vai programmatūras nedarbojas pareizi.
Šo testu var izdarīt ar PIC no programmētājs.

Ja šie testi norāda spriegumi ir OK, PGC, PCD, šķiet, ir savienots pareizi, tad pastāv liela iespēja PIC ir nepietiekams.

I hope this helps.
Labu veiksmi!

Man nav šīs problēmas, bet i'am gatavojas atcerēties vvv pastu, jo tur
ir dažas ļoti labas un viegli lietojamas padomi trouble shooting plānošanas problēmas.
thanks vvv

Pārbaudiet Operētājsistēma compatible.if u izmantot xp izvēlēties strādāt kā windowsNT in īpašības ic prog.You var atrast daudz detaļas, piemēram, šajā situācijā.
http://www.pic.lankawebzone.com

Sveicieni

kāpēc jūs vēlaties, lai atbildētu tā pēc 2 gadiem?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back