Plāksteris antenas dizains RFID lietojumiem

J

JChandra

Guest
Čau Es esmu šobrīd strādā RFID projektā. Es esmu pilnīgi jauns, lai šajā jomā. Es pārlūkot internetā, un ieguva pamatzināšanas par RFID. Tagad es gribētu zināt, ko programmatūras tiks izmantoti, lai izstrādātu PCB antena. Arī tas būtu ļoti jauki, ja kāds atsaucas man kādu materiālu vai grāmatas par plāksteris antena dizains RFID lietojumiem. Paldies jau iepriekš.

hi labāko programmatūru, simulējot Microstrip ir HFSS11 un u var atrast, var grāmatu uzzināt par Microstrip u vispirms jādefinē simulācijas frekvenci

paldies par jūsu atbildi. Atradu dažas grāmatas par Microstrip

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 11:12 ---------- Previous post bija 11 : 05 ---------- </span></span>
Paldies par atbildi. Atradu dažas grāmatas par Microstrip antenu, bet, ja es eju uz antenas konstrukcijas saskaņā ar šo grāmatu, antenas izmērs ir liels. Es gribu mazu antenu uz PCB. Vai ir kāds īpašs grāmatu pieejams šāda veida antenas. Es dzirdēju šādas antenas sauc par Smart antenas. Bet es didn't get sīkāku informāciju par šādiem antenas. Grāmatu es minētajām Microstrip antena antenas teorija analīze "Design by Constantine A. Balanis. Ja jums ir citi grāmatvedības dokumenti vai materiāli par Mazo Antenas, lūdzu, sniedziet man informāciju.

Balanis ir dziļa mācību grāmatu, un jābūt pietiekamiem, lai atrastu pamata atbildes uz gandrīz visiem antenu saistītiem jautājumiem. Kā jūs sakāt, Microstrip antenas ir pārāk lielas, Nez, ja jūs, iespējams, mēģināt kaut ko sasniegt nepamatota. Kāds ir jūsu biežums interesēs? Patch antenas ir piemērotas 860 MHz vai 2,4 GHz RFID. Jums ir grūtības ar nelielu 860 MHz tags, kur tikai "elektriskā mazi" antenas (<λ / 2), var būt iespējama. Balanis arī apspriest to, jūs varat atsaukties uz speciālo literatūru papildus. Bet jums vajadzētu apsvērt, ka viņi būs jāsamazina sniegums salīdzinājumā ar regulāra izmēra antenas. Ja frekvences ir zem 860 MHz, Microstrip vai plāksteris antenas nebūs iespējams, jums vajadzētu nevis iet induktīvās savienotājiem.

Hi, Mans dotai rekomendācijai ir programmatūra wilp-d, es domāju, tas ir lielisks sw sākuma, lūdzu, pārbaudiet [url = http://www.wipl-d.com] WIPL-D * --** High Frequency Elektromagnētiskā Modelēšana un simulācija Programmatūras [/url], kas vairāk demo jūs varat veikt pilnu designe mazo antenu. Vairāk informācijas par plāksteris antena varat atrast 254-266 lapas, RF RFID Daniel M. Dobkin.

nodot RFID meklēšanas un jūs atradīsiet daudz Threads kas dos jums informāciju un lasīt PDF failus šajā saitē [url = http://www.alientechnology.com/tags/index.php] Alien Technology - Produkti - RFID Tags [/url]

hi u var izmantot daudzas metodes mazajiem antenu un antenas u miniaturizācijas var lasīt "Compact un platjoslas Microstrip antenas" kim LU Wong, un cita šī autora par bezvadu antenas grāmatu, ja u periodiskumu nosaka u vēlaties, var būt mēs varam palīdzēt u vairāk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back