plāksteris antena ar zondes barošanu

P

pudi

Guest
Hi all, es esmu projektēšana plāksteris antena ar zondi barību no apakšas plāksteris.Jo man ir pirmo reizi darīt to, man ir daži jautājumi:
1.Es neesmu pārliecināts, kāda veida savienotāju un lauch pin man vajadzētu izmantot.
2.Es arī gribu uzzināt, vai man ir nepieciešams uzstādīt ielāpu antenu lielākā metāla, kas darbojas kā zemes vai tikai deposite metāla kārtas par bottome par dielektriķi.
3.Kā es varu noteikt savienotājs ar plāksteri antenu.
arī tad, ja kāds ir praktiski materiāli par to, lūdzu sūtīt man e-pastu.Thanks a lot!
my email box: wang.jia (at) neu.edu

Hi, there!

1.Jums jālieto savienotājs, kas sniedz jums nepieciešama ieejas pretestība, un šī tendence ir 50 ohm.Tātad, izskatīsim jūsu katalogā un atrast savienotājs 50 ohm.Turklāt Connector Type parasti SMA tipa tā, ka tā ir gatava, lai pārbaudītu atbilstību tīkla analizatoru.

2.Tas ir atkarīgs no kā Jūs vēlaties, lai ražotu jūsu izdrukāto antenu.Parastā metode ir caur foto kodināšanas un CNC milling.Pērkat gabals dielektriskā materiāla teikt Duroid 5.870 (epsile ~ 2,2), tas būs copper abās pusēs.Vienā pusē būs neskarta un ir jūsu zemes plakni ar plāksteri.Otras puses, jums būs vai nu izmantot foto kodināšanas izveidot savu plāksteris modeli vai izmantot CNC frēzēšanas, lai mill prom nevēlamu copper veidot plāksteris modeli.

3.Lai izlabotu zondi uz antenu.Jums jāizlemj atrašanās barošanas punktu.Parasti tā ir attālums starp centra un malu plāksteris antenu.Urbt caurumu caur dielektriskā materiāla diametrs ir vienāds ar diametru Jūsu PIN.Slot Jūsu pin līdz pārliecināties caurums ir cieši piemērots pin.Izgriezt lieko PTFE materiālu (balta) uz zondes tapu.Nākamā pagrieziena uz zemes plakni un mill off sadaļā varu pin atrašanās vietā, tas būtu vienāds ar diametru PTFE materiālu.Šādas rīcības iemesls ir tas, lai nodrošinātu iekšējā diriģents nesaņem īss veic ārējā savienojumā ar zemes savienojumu.

I hope this help.

Kind regards

Sassyboy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back