pjezo elektriskie sensori

J

jis

Guest
Es esmu vajadzīga ar pjezo elektrisko sensoru .. mans mērķis ir novērtēt sirds ritmu, izmantojot to .. Es centos iegūt sirdsdarbības izmantojot sensoru, kas iegūta no svilpe, butit does'nt bijusi apmierinoša: cry: ...... tāpēc var kāds lūdzu man pateikt elektronisko sastāvdaļu vai aprīkojumu, no kuriem es varu saņemt pjezo elektrisko sensoru ar vidēju jutību ... Paldies jau iepriekš .....

Kāpēc dont jūs izmantojat infrasarkano LED mērīšanai sirds ritmu?

Sorry es dont zina, kā izmantot IR LED, lai izmērītu sirdsdarbību .. Vai varat, lūdzu paskaidrojiet sīkāk ...

Skaitot sirdsdarbība, izmantojot infrasarkano raidītājs un uztvērējs nav pareizā veidā. bet tā darbojas naudas sodu, ja jūs strādājat ar studentu projektu. tur ir daudz pieejamo informāciju par google par sirdsdarbības sensoru caur infrasarkano staru sensoriem. Jūs varat sērfot internetā. tad, ja jūs dont atrast labu info jums var sazināties ar mani. Es palīdzēšu jums. man ir darīts šo projektu.

Hi jūs varat izmantot kapacitātes mikrofonu un akumulatora un vienkāršs austiņas un vienkāršu pastiprinātāju un mazu caurules! vienkāršu pastiprinātāju jūs varat izmantot lm386 ... Labākais vēlas Zaļais koks

Pjezo devējs (nav ķēdes signāls vai skaņas signāls, kas ir iebūvēta oscilatoru) varat pikaps vibrācija un augstas frekvences skaņas. Bet sirdsdarbība nerada nekādas vibrācijas un rada ļoti zemas frekvences skaņu. Electret mikrofons (nav kapacitātes mikrofonu, kas ir līdzīgs), uzstādīts uz liela trauka vāku paceļ sirdsdarbību ļoti labi. Vāks saglabā mic no to apslāpējis ar ādu un bloķē fona skaņām.

čau Es mēģināju ckt, izmantojot augstas intensitātes LED un LDR ... IAM iespēja redzēt impulsiem caur vadītā .. Bet, kad es sniedza to kā CLK PIC tās nav atklātu CLK .. tā zem sliekšņa līmeņa, un es mēģināju no pastiprinot bet tas does'nt strādāja ... Tātad jūs varat PLS sniegt man ckt kuru esat izmantojis .. Sveicieni, JIS [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pievieno 23:24 ---------- Iepriekšējais amats bija 23:19 - -------- [/SIZE] [/COLOR] Man jau mēģināja iegūt pulsa, izmantojot electret mikrofonu un pastiprinātāju ... un es havent got labu rezultātu .. Jūs varat PLS izskaidrot, kāpēc tu izmanto ausu telefonu un caurules ... Tā būtu tiešām noderīgi, ja jūs post ckt Regards, JIS [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pievienots pie 23:33 ---------- Iepriekšējais amats bija 23:24 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Es mēģināju izmantot electret mikrofonu, bet have'nt got labs variācijas ..... ckt kas i, ko izmanto, ir šādi: - * 4.7k rezistors tika likts starp VCC un mic, un starp mikrofonu vel GND * sakabes kondensators ir 0.1uF tika izmantots, lai savienotu MIC s o / p uz amp (IC lm358). man ir jādara kaut kas cits? gaida savu atbildi vēlējumiem, JIS

Jūs neuzrādīja pilnīgu shematisks tāpēc es nezinu, ko jūs nepareizi. Šeit ir elektroniska stetoskops, kas spēlē sirdspukstus uz Over-the-ausīm austiņas un mirgo gaismas diode:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back