pirms, pēc CTS noderīgs šķībs

H

hrushitha

Guest
kāda ir ietekme preCTS noderīgu šķībs, pēc CTS noderīgs šķībs,kas ir lacal & glabal šķībs,

lūdzu pasakiet man kādu lieta par grafiku, latentuma faili

thanku

Sveiki
Cik es zinu, ka nebūs iepriekš CTS noderīgs šķībs ..AS pulkstenis tiek uzskatīta par ideālu iepriekš CTS stadijā.Post CTS noderīgs šķībs palīdz tikšanās laiks kritisko ceļu ..

Ja jums ir kritisks ceļu pārkāpj laiku, ko 1ns ir 10ns pulksteni un nākamais kritiens ir tikšanās laiku ar 8ns pats (ja periods ir 10ns), tad jums būs milzīgs pārkāpumu ceļā ..Tādā gadījumā jums kavēšanās pulksteni uz pirmo kritiens par aptuveni 1.2ns.Tas samazinās timeperiod datu, lai nonāktu pie nākamās kritiens ar 1.2ns.Bet laiks pārkāpumu pirmajā kritiens ir izpildīts ....nāk uz otro kritiens, tas ir tikai 8.8ns datiem, lai sasniegtu nākamo posmu.Bet kā tas aizņem tikai 8ns, lai sasniegtu nākamo posmu, šeit arī laiks ir izpildīts.jā, Tādā veidā flops laiks abi ir izpildīti ..tātad laiks pārkāpjot ka kritiskā ceļš atrisināta ..

Tas ir kā noderīgs skeew palīdz mums sanāksmi, laika ..Ja tas nav tur jums ir nepieciešams izmantot multicycle ceļu (insrert onemore kritiens pirmajā posmā).Tas palielinās onemore pulksteni cikla posmā un tādējādi palēnina projektēto ātrumu ..

Tas ir tas, līņāt mēģina izskaidrot, sakot, ka, izmantojot noderīgu skews vietējā posmos, lai palielinātu noturības projektēšanas ..

Gadījumā, ja jūs dodaties uz noderīgas šķībs ..rūpēties par holdtime.It ir ļoti svarīgi.

Lūdzu, izlabojiet mani, ja ir kādas kļūdas ..Pievienots pēc 2 minūtēm:Vietējās šķībs un pasaules šķībs: Ja Jūs sniegt dažas šķībs atsevišķām pulksteņi noteiktā jomā ..tad to sauc vietējie šķībs ..un, ja jūs piešķirat pats šķībs, lai noteiktu un pilnīgu bloku sevi augstākajā līmenī ..tad to sauc par globālo šķībs ...

Hi,
Viens komentārs par vietējo un globālo šķībs.
Jo CTS posmā rīks sadalās vairākos pulksteni domēna, un tas CTS.Vietējā šķībs ir šķībs redzams šajā pulksteni domēna.Global šķībs ir šķībs redzams starp jebkuriem diviem pulksteni domēna.Parasti P & R instrumenti mēģināt samazināt globālo šķībs tik tuvu nullei, bet to, kas u precizēt pulkstenis specifikāciju dokumentu, jo max šķībs būs vietējo šķībs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back